Soros György és csapata katonai logika szerint ki akarják fosztani az országot, értékelt a kormányfő a rádióban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbán valóban idióta!!??? A klima válság az emberiség legnagyobb ellensége és az ő unokája is ebbe fog belehalni!!!?? Erre nem képes gondolni, csak az örökösharc. az ellenségkeresés!!?? Ehhez ért semmi máshoz, no meg a mértéktelen lopáshoz, hazudozáshoz!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Orbán valóban idióta!!??? A klima válság az emberiség legnagyobb ellensége és az ő unokája is ebbe fog belehalni!!!?? Erre nem képes gondolni, csak az örökösharc. az ellenségkeresés!!?? Ehhez ért semmi máshoz, no meg a mértéktelen lopáshoz, hazudozáshoz!!!??
SystemError
Lassan kötelező lesz a menekültekre gondolni. Azt majd az idő eldönti Viki meg azt is, hogy arányosan mennyibe került és azt is, hogy hány évig vágnak majd gerincre gyógyszer nélkül szárazon te patkány!
csak úgy....
aki eztet elhiszi az szamarabb egy lónál...
kereső
@Shikari: akkor ide is, hogy szokjad a törődést részemről:e nem vagy magyar- mert nem érted a nyelvet, hiába beszéled. Akit kibombáznak, akire lőnek, akinek az életén kivül semmilye sem maradt, és aki az életéért fut az NEM! migráncs, az menekült. Ha keresztény, ha nem. De , azokat akiket a hibbant erdogán és putyin most elúzött az otthonukból, azok keresztény kurodk, akik eddig harciltak az iszlám állam ellen, a terroristák ellen. És akkor most a két terrorista nagyvezér üzi el őket, és ezt támogatja a harmadik hibbant, a nagy keresztényvédő orbán. Tudod, köpök rátok- orbánostul, erdogánostul, putyinostul. Nem érdemeltek más jó erkölcsi érzékkel biró emberektől- csak szembeköpést.
csak úgy....
nem mer vagy nem akar váltani az igazi,valós problémára?? ...persze a hívek csak sorosostu-migráncsostu szeretik! :)
csak úgy....
@Shikari: hülyegyerek! valakiknek melózni is köll,ha már te nem akarsz!
fura vallásod lehet tibim ha tiltja töled a munkát..
a csiki pékség is kersgél szittya magyarokat,ott még meleg is van.
kokopelli
@kereső: Nem érted,hogy ő nem érti,de legalább nem is érdekli!Ilyenek kellenek a Zorbánéknak! Érted?! (;-))
kereső
@Shikari: Na, most vagytok bajban, mert a nagy barátok szabaditják rá Európára a menekülteket. Ez hogy magyarázzátok ki az értelmesebbjének. Az értelmesebbje- na nem rád gondoltam- azért feléri ésszel, hogy ezt most orbán +baráti köre intézte, hiába is szónokol a "megvédésről" a hazugja. Te meg egy húron pendülsz a háborús gyilkosokkal.
csak úgy....
@kokopelli: mert @Shikari: (k) ból mindíg van fölvétel a fideszbe...
CsipkeRózsa
Én inkább Orbán nagyrészt már múlt idejű ország-kifosztását ítélem el, mert Soros nem fosztogat minket. Ez a legújabb Orbántól származó soros hazugság Sorosról?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: míg a hívek nyelik az ostoba szöveget és nem látnak át a szitán,mert az a magyarságukat veszélyeztetné!??.. mert aki gondukodni merészel, az mátu kezdve nem magyar! ugye ,hogy így van, @Shikari: tibi!?
Pálinkás Pál
Olvasgatva a hozzászólásokat ...beugrott valami... Vajon miért is a szinesek lakta országok a világ gennyes gócpontjai???És igzán nem lehet rám mondani hogy shikari fan vagyok...de ebben igaza van...tojok rá hogy otthon halomra gyilkolják egymást,ne Európában tegyék!!! És mielőtt kapnám a megjegyzéseket...fel lehet menni videómegosztókra.../nem a libsi jutubra/..és körbe lehet nézni a világban...
verőce21
Meg kell akadályozni a sivatagi cigányok bejutását az EU-ba!

A koronavírusról pedig: autóbalesetben többen halnak meg egy nap alatt, mint ebben a koronában fognak a következő hónapokban.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: mert a "színesek lakta országokban" még mindíg diktatúra van! leszel te még színes,csak várd ki a végit..
Pálinkás Pál
@csak úgy...:teljesen mindegy hogy miért...a fekélyt is kivágják,kezelik...mellesleg a videómegosztókkal a "hétköznapi" életükre céloztam...tudod,...kis lincselés,élve felgyújtás, ami afrikai népszokás!!! azokon a videókon nem a diktátorok,hanem az utca emberei szerepelnek!!! tudomásul kéne venni hogy ez a népség nem való emberek közé!!!
csak úgy....
@verőce21: hülyegyerek! a napokban közölte kövér,hogy az eunak löttek,akkor nem mindegy neked? csak nem amsterdamba futtatod a barátnöidet ,-tallini hazúg,szavahihetetlen tutajos ..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: tudod pali,mikor kitört az igazi járvány ,akkor majd kiderül,hogy ki az életképesebb! nem köne mindent és mindenkit leszarni,aki nem "magyar" , persze te tudod..
Pálinkás Pál
@csak úgy...: talán a Koronáról beszélsz...ami virológusok szerint kevésbé veszélyes mint a sima influenza...és legalább ötvenbszer annyian halnak bele a simába..mint a Koronába...azt azért mégsincs ilyen hiszti!!! ez a felhajtás engem kisértetiesen emlékezteta H1N1-re...amibe szintén csak azok haltak bele,akik a simába is elmentek volna.../legyengült szervezet...stb/...és a "Qmagyar" megjegyzésedet nem értem...nem róluk beszéltem ,hanem a nem színes populációról!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: ha köhécselsz fordulj a fideszhez vagy kérj idöpontot!
az a szerinted szar,semmire sem jó "színes poppuláció" túl fog élni téged és még az ükunokáidat is,mert ök nincsenek,nem lettek "elkényeztetve" .
különben ha engem kérdezel,akkor az a véleményem,hogy a fönökötök veletek együtt adja el az országot , talán a szaudiknak ?
Pálinkás Pál
@csak úgy...: mit szívsz??? márhogy ilyen baromságokat állítasz...1...utálom orbánt meg az egész fideszcsürhét...de utálom azokat is akik képtelenek felfogni hogy az ideáramló primitív népség nem kell Európának!!! Ti dumáltok nácizmusról,rasszizmusról...azt képtelenek vagytok elfogadni hogy vannak emberek akik nem akarnak ezekkel egy levegőt szívni!!! Azoknak a jogaival mi van???
csak úgy....
@Pálinkás Pál: azért ez érdekes,mikor a 800 as években a keleti öseidröl europának ugyan ez volt a véleménye,mint most neked a föltételezhetö keletröl jött rokonokra...
tudode
Ajjaj felcsúti kisvasút ki is mondta azt, hogy
..
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=260s
.
"""Történelmi időket élük, s nem lehet tudni, hogy a történelem melyik forduló pillanatában ítélkezik azok fölött, akik politikát csinálnak és nem történelmet"""
.
Vajon ki fogott szódásüveget a vállon felülijéhez, hogy meghekkelje 2011-ben a III.l köztársaságot, államcsínnyel, a társadalom nyakába rókázva az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT, amelyben az üfélék lubickolnak, az ország nagy része pedig fokozatosan koldusbotra jut fokozatosan
.
------- 'Ami történik, az színtiszta alkotmányos államcsíny'
.
mandiner.hu/cikk/20101103_ami_tortenik_az_szintiszta_alkotmanyos_allamcsiny
.
Legjobb védekezés, szinte minden szinten, ha kell, ha nem, mert két választásuk van MINDENÁRON GYŐZNI, vagy pasli domoj az egész hapci mariKÁVAL együtt!
.
A jó ég nem tudja mit kutyultak össze az államigazgatásban szakbarbárként, mint az elefánt a porcelánboltban!!!
.
!!!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Ó igen...csak azóta eltelt párszáz év...kissé más lett a helyzet azóta a földön...az emberiség fejlődött,szocializálódott.. ezeket kivéve...de nem vitatkozok veled...nekiugrasz a guglinak,és utánanézel hogy is élnek azok az újonnan felfedezett törzsek,akiket eddig nem ért el a civilizáció befolyása...ja ...hogy még a földet túrják bogarak után kutatva???...De nem vitatkozom veled...te mazochista vagy...én nem...,te szívesen együttélnél ezzel a söpredékkel,én nem...csak akkor jelölnétek ki egy területet ahol ajnározhatjátok őket,nem ráengedni a normális többségre!!!ha ezt a sok koszost beengedik,előbb-utóbb lángba borul Európa...mert a végtelenségig nem lehet ezt lenyeletni az emberekkel...
kereső
@Shikari: Jé, nem is vagy olyan hülye, ha megsértődtél.
vacsi
Igaza van! Én pl. sokkal jobban félek ezektől a bevándorlóktól, mióta láttam belőlük egy bandát a vonaton, meg a Keletinél randalírozni... Soha többet nem akarok ilyet látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.