A mi szuverenitásunk szuverénebb a románnál, mert csak, és különben sikítunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban releváns kórkép-korkép

TOWA ismét fején találta a szöget

A derék szerző a „nemzeti régiók” jogaiért szóló „küzdelem”-ről értekezik. Ebben olvasta ezt az igazán releváns és frappáns gondolatot:
„Európának amúgy is ideje felülvizsgálnia azt a gyakorlatot, hogy országonként egy-egy kézbe teszi le az ajándékait, aztán legfeljebb durcásan olafkodik, amikor azt zsákostul ellopják, sőt abból a pénzből szerveznek Európa-ellenes autodafékat.”

Azonban van egy kis gond. TOWA egy dolgoT félreolvasott. „nemzetállamokban honos kisebbségek ” –ről ír, pedig a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése „az Európai Unióban élő, szülőföldjükön őshonos, számbeli kisebbségben élő népek és népcsoportok jogaira” vonatkozik.
Ami nagyon más főleg a mai matyar propagandában. Amiből az igazi poén persze a sokat hangoztatott „ŐSHONOS” kifejezés. Ami eseteinkben viccnek is rossz. Csak egy kicsit marad el attól, hogy az ír katolikusok őshonos amcsiknak képzelnék magukat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.