Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indult nyomozás egy 41 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A 41 éves döbröntei nő elütött 16 éves pápai fiatalt, aztán mit sem zavartatva magát ment tovább

A 41 éves döbröntei nő 2019. június 17-én délután Pápán közlekedett személygépkocsijával, mikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget az ott átkelő gyalogosnak, és elütötte a 16 éves pápai fiatalt. Az ütközés következtében a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet a járművezető észlelte, azonban a helyszínt megállás nélkül elhagyta, nem győződött meg arról, hogy a fiatal a balesetben megsérült-e.

A helyszínre érkező rendőrök adatot gyűjtöttek, a tanúk közreműködésével pedig rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 41 éves nőt elfogták, előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azt hitte a ""pápai lakos"" megnevezés alapján, hogy a Gyurcsányt ütötte el. Az pedig pártfeladat, mentességet remélt érte. Talán még egy kisebb Lovag(ina)kereszt is a szemei előtt lebegett.
Lepényleső
Nem volt rokoni kapcsolata mint a Dózsa Gy. úti baleset elkövetőjének,ahol halottak már akik addig éltek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.