Az Equilor elemzői szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy a pesszimistább forgatókönyvek jönnek be a járvány gazdasági hatásairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jobban teljesítünk, na. A forint meg már ismét a 340-es falat döngeti. Nemrég népünk bölcs vezetője eléggé megnevettette a fiatalokat, mikor volt egy olyan kijelentése, hogy: „…nemsokára majd az fog nekünk fejtörést okozni, hogy mit kezdjünk a nyugatról (!) beözönlő vendégmunkásokkal”… És nem nyílt meg a föld és nem szakadt le az égbolt…Itt az idő átvenni a gazdasági hatalmat Kínától, ha meg akarjuk előzni 2030-ra Ausztriát.
Borsodi
@Eladott Ország: Még az eurót se tudjuk bevezetni addigra,viszont a forint addigra még fűteni se lesz jó.
Eladott Ország
@Borsodi: Ez a rohadt bűnöző cigány és bandája szándékosan rohasztja le az országot. Ők már összelopták magukat terhes neki az EU, ( akadályozza őket a lopásban) ahogy azt Kövér kommunista szarházi bunkó is vallotta, szerinte már 2030-ra nem is lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.