A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, az országos tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai alapján a Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezetett be utasai és munkavállalói védelmében – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Tudatták: fokozottan takarítják az autóbusz-állomásokat és a járműveket, vírusölő szerrel mossák le a kapaszkodókat, kézfertőtlenítő szerrel látják el a munkahelyi mosdókat, tisztálkodóhelyiségeket.

A Volánbusz Zrt. folyamatos kapcsolatban áll a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzzsel, a társaság szakemberei pedig figyelemmel kísérik a helyzet alakulását, gondoskodnak a fertőtlenítőszer-készletek többletigényeknek megfelelő feltöltéséről, és felkészülnek a várható intézkedések zökkenőmentes végrehajtására – írták.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/AP/NIAID-RML

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Én teljesen megértem ha valaki fertőtlenít amikor a disznótelepre betér. Lábat és kezet fertőtlenít ezt teszik száj és körömfájáskor is, és a madár pestis ellen is tudnak védekezni.
Az emberállatokat már nehezebb megvédeni, mert akkor a politikusok jól is csinálhatnának valamit. Így viszont nagy okosságokkal teli a padlás, mindig jön valaki aki mond valami baromságot, és a többi hümmög, vagy bólogat.
namihami
Vegyék át a MÁV-szisztémát. Ne is indítsák el a járatokat. A vasút már a próbaverzión is túl van, jöhet az 1.1-es változat. Ha jó lesz, a Volán is átveheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.