Az emberek bizonytalanok a koronavírus miatt kialakult helyzetben, ezért próbálnak minél több információhoz jutni, amivel sokan visszaélnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ál -és rémhírekért 3 év börtön? Akkor az egész fideszbagázst le kell csukni. Súlyosbító körülmény, hogy évtizedek óta folytatólagosan, visszaesőként követik el, ráadásul lopnak, csalnak. Ezeknél már alkalmazni kell a háromcsapás törvényt.
kereső
Miután hat éve ,folyamatosan ál-és rémhirek, riogatások, hiszterizált közegben élünk a fidess által, akkor most, amikor valós a veszély, kitalálják a börtönnel való fenyegetést. Jó. Niedermüller lesz az első- mert a kerületi tisztifőorvos segitségével kivánta tájékoztatni kerülete lakosságát? Amit a kormány egy-az egyben megtiltott!!-mondván csak EGYCSATORNÁS tájékoztatás van- a kormányé. Ami lássuk be nem valamii biztotató, ha azt vesszük figyelembe, hogy ez a bagázs 30 éve hazudik bele a szemünkbe a koronással az élen. Bizzunk Benne- mondja, ja, mint a csörgő kigyóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.