Tíz éves a Nemzeti Együttműködés Rendszere, amit a CEU politológus professzorával, Bozóki Andrással beszéltünk át, aki először fogalmazta meg, hogy a rendszer nem más, mint kívülről korlátozott hibrid rezsim. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Még ha Kádár János lett volna belőle, de még diktátornak se fajtiszta, csak valami ótvar Sztálin -Hitler -Moussolini -Ceausescu árokparti keverék.
dr. prédikátor
a legnagyobb szentségtörés ezt a nemzetvesztő hazaárulót KÁDÁR JÁNOSHOZ hasonlitani!!!Ő EMBER volt. de ez a mocsok O1G csak egy szemét patkány!!!
tudode
Ha harcnak lehet nevezni a hatlövetűnek is beillő szájkaratét, amit úgy váltogat, mint a trottyos gatyáját.
.
Hozzá képest még Kádár is elnézőbb volt, mert rájött a falusi gyerek turpisságára, illetve a lepcses etetőjére
.
---- Döbbenetes hangfelvétel 1988-ból: Kádár szidja Sorost.
.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Eddig mindig jó időben jó helyen volt, de annyi hibát követ el mióta az eszét, a Simicskát is passzra verte, hogy eljön az idő amikor rossz időben rossz helyen lesz, és akkor talán megszabadulhat ettől a felcsúti rémtől az ország!
kereső
@Macskaszem: Egyszóval annak is korcs.
kereső
Tisztelt Bozóki úr!- nem kéne elfelejteni, hogy Kádár egy idegen hadsereg puskáinak, harckocsijainak árnyékában "diktátorkodott", mig orbán szabad akaratából lett ami lett,egy szabad országból csinált önkényuralmi (és alaptörvény ellenesen is!!) gyakorlatilag egyeduralmat.Valahogy nem akarják a megmondók kimondani, hogy mindaz ami a demokrácia kelléke lenne, az megvan- csakhogy üres diszlet csupán, és kimondottan csakis orbánt szolgálják. Na ezért is tartunk itt- mert Bozóki úr is csak maszatoll, mint irástudó. Ja és nem elemezgetni kell orbán rendeszerét, hanem fellépni ellene önnek is.
Sámannus
Még hogy Kádár?
www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=wWIbCtz_Xwk&feature=emb_logo
Ezt csak lelőtték, de ő sok tartozást halmozott fel. Azért nem pénzzel szoktak fizetni, hanem életekkel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.