Váratlanul tartalmasnak bizonyult a DK kongresszusa. Formalitás helyett olyan megfélemlítő showt mutattak be a többi ellenzéki pártnak, hogy ha én lennék a Momentum vagy az MSZP, most saját magam zárnám magam karanténba. “Szeretünk, Feri!” - bődült el a borízű hang a küldöttek soraiból a Kongresszusi Központ nagytermében, az éppen elcsendesedő tömeg közepéből. “Én is szeretlek, Béla!” - röppent a választ a színpadról, a köszöntő tapsokat éppen besöprő Gyurcsány “Feri” Ferenc szájából.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az, hogy az elvileg természetes szövetséges MSZP káderállományának jól kitalált lerablását és megalázását ennyire a központba emelték, mindent elmond a DK hozzálllásáról az ellenzéki összefogáshoz. "
Béla333
A DK Gyurcsány vezetésével a kongresszus beszámolója szerint ugyanolyan katasztrófa lenne az országnak, mint amilyen helyzetben most vagyunk a Fidesz maffia uralma alatt!
A DK olyan messze van a demokratikus működéstől és viselkedéstől, hogy már azt sem tudják hogyan lehetne oda visszatalálni, sőt! Azt sem veszik észre a DK-sok, hogy ezt nem így kellene... Arról vannak meggyőződve, hogy az ő pártjuk a megváltás lenne az országnak. NEM AZ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.