Magyar Györgynek nincs helye a II. Kerületi Közbiztonsági Alapítványban – közölte a Fidesz keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták: a Fidesz-KDNP arra kéri Őrsi Gergely polgármestert, hogy hívja vissza Magyar Györgyöt a II. Kerületi Közbiztonsági Alapítvány kuratóriumi elnöki tisztségéből.

Hozzátették, hogy az ügyvédről nemrég derült ki, hogy a "börtönbiznisz" egyik legnagyobb nyerészkedője, 419 kártérítési pert indított a bűnözők nevében a magyar állam ellen, és mintegy félmilliárd forint sikerdíjat tett zsebre ebből.

A "börtönbiznisz" joggal való visszaélés, a bűnözőknek nem pénzjutalom, hanem büntetés jár – fogalmaztak.

"Magyar György hiteltelen és méltatlan arra, hogy a II. kerületben élők közbiztonsági ügyeit intézze" – áll a kommünikében.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Magyar minden törvényt betartott, a Fidesz a saját maga által hozottakat sem. Így a Fidesz embereinek nincs joga belépni a parlamentbe, mert amióta betették a lábukat csak a káosz nő. Arcpirító kijelentéseikből elég volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Inkább a tiéd jön át! Még a neten is!
kereső
@Shikari:" Legyél olyan kedves és vonatkoztass el! Akik a hatályos jogrendet megszegik, bűnözők! "- na itt mondtad ki, hogy a fidess/kormány bűnözők. Mert megszegik a hatályos jogrendet,hiszen egy hatályos törvény, és egy hatályos birósági itélet be nem tartása - bűnözés. Te mondtad, nem én. :)))))))
kereső
@Shikari: Na kaptál egy lájkot , egy "libsitől"- mikor volt utoljára ilyen "sikerélményed"?.
Komolyra forditva- az én igazságérzetemet is sok-sok dolog sérti, a focira, egyházakra költött százmilliárdok, egy magánkiállitásra milliárdok, a magán kastélyokra adott milliárdok, a társadalmi egynlőtlenségeket növelő adórendszer, és lehetne még sorolni. Mégis betartom az adótörvényeket.
Klubtag
@ómió: ad.1. Nem a demokráciára teszek, hanem a te - rám alkalmazott – minősítgetésedre,
ad.2. A Kádár rendszerben két „választásod” volt, vagy elmész és szavazol az egyetlen jelöltre, vagy nem mész el szavazni, ez utóbbinak meg is voltak a következményei az illetőre nézve (pl. elővezették), eddig érted úgye-e, most van több un. párt és azok jelöltjei, viszont van egy pártvezető ill. ME, aki a neki nem tetsző választási eredmény esetére kollektív büntetést helyez kilátásba (pl. egy egész településre nézve) mondjuk forrásmegvonás eszközével – és ez a te nagyon keresztényi, nagyon fehér, nagyon polgári felfogásod szerint a demokrácia lényegéhez tartozik,
ad.3. A kedves vezetőd önmaga definiálta kormányzási filozófiájának kvintesszenciáját – ILLIBERÁLIS-nak, és ez mindent elmond rólatok.
ad.4. A választásokon a valós, vagy „számított” többséget elérőknek - a pozíciók betöltésénél és a döntések meghozatalánál - nem kell feltétlenül indokokat felsorakoztatniuk, de a többségi elvtől való eltérés akár nyíltan is felvállalható lenne egy egészséges, kompromisszum kész politikai formáció esetében, pláne egy kiemelkedő, össztársadalmi szinten is fontos témában. Persze nyilván ehhez a demokráciát értő, érvényesülni engedő vezetőkre és támogató polgárokra lenne szükség. A baj az, hogy jelenleg ezt az országot nem ilyen típusú szakmai és politikai grémium vezeti – ezért alakulhatott ki benned is az a téves hiedelem, hogy aki nyer a választáson, annak mindent szabad, bármilyen eszközt igénybe vehet politikai ellenfeleinek legyőzéséhez, de inkább megsemmisítéséhez……és tetszik, nem tetszik az összehasonlítás ezen a területen is egyre jobban megáll….
UFF
verőce21
Magyar György - a börtönbiznisz legnagyobb nyerészkedője - annyira független ügyvéd, hogy Somogy megye 4-es választókörzetében az MSZP-Párbeszéd színeiben volt képviselőjelölt.
ómió
@Klubtag: Aki itt önmagát is minősíti és ezzel a demokráciára is tesz, az az, aki a Kádárista diktatúrát a mával hasonlítja össze! Ez mintha te lennél! A "kollektív büntetés" meg nyilván abból jön le nálatok, hogy a kormány egyik első dolga volt annak deklarálása, hogy Karigeri ugyanazokat a forrásokat kapja meg Budapest fejlesztésére, amit korábban Tarlósnak is megígértek! Én Budapest kollektív büntetésének inkább azt látnám, hogy a regnáló bolsi banda az egészségügye színvonalát javító szuperkórház megépítésétől fosztotta meg! Szóval, e témában - hogy hihetőbb legyen - bizony ütősebb hazugság szükségeltetik! Az meg, ha valami illiberális, csupán annyit tesz, hogy nem hajlik a "deregulálj", a mindent szabad anarchiájába. Még, ha az "trendi", akkor se! Ki nem meri itt "felvállalni a többségi elvtől való eltérést"? A bolsi "ellenoldalra" sokminden jellemző lehet, de ez biztos nem! Ami meg a "minden eszközt igénybevevőket" illeti, főleg a kormány munkájának akadályozásában, őket akkor láthatjátok igazán, ha tükörbe néztek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.