Ittasan utazott egy férfi a Budapestről induló és Győr felé tartó járaton. A tatabányai vasútállomáson a kalauz leszállította a férfit, mert nem is Győr felé akart utazni – számolt be róla a 24.hu. Az utas azonban a segítséget úgy hálálta meg, hogy egy 200 forintos érmét vágott a kalauz fejéhez. Ennek hatására a vasúti alkalmazott megfordult, támadója pedig odasietett hozzá és lefejelte, majd még kézzel is megpróbálta megütni.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki pénzérmével megdobálta, majd lefejelte a kalauzt, amiért leszállította a vonatról.

A férfi november végén ittasan utazott a Budapest-Győr között közlekedő vonaton. A kalauz este fél tízkor a tatabányai vasútállomáson leszállította a férfit a vonatról, mert az nem Győr felé kívánt utazni. Az ittas férfi leszállt a vonatról, majd elővett egy 200 forintos pénzérmét, és a kalauz fejéhez vágta.

A jegyvizsgáló megfordult, ekkor a férfi elindult felé, majd kis erővel lefejelte. A támadó kézzel is meg akarta ütni a kalauzt, de a jegyvizsgálónak sikerült kitérnie az ütés elől.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a kalauzra támadó férfire.

Forrás: Blikk, 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ilyen mentalitásúak mellé kellene még beengednünk az országba "átutazó" kecskehenteseket?
Már megérkezett így is nemrég egy muszlim előfutár, aki lazán leszúrt Budapest belvárosában egy turistát, mert aznap éjjel rosszkedve volt!
Gyütt Mönt
Nem értem az ügyészt sem: miért csak felfüggesztett kért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.