Tudják, ki Rácz Zsófia? Ő az a rendkívül csinos fiatal hölgy, aki az iskolapadból került hipp-hopp egy törvénymódosítás eredményeképpen a fiatalokért felelős helyettes államtitkár megtisztelő posztjára. Cikkünkben az Index reakciója is megtalálható.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt nem tudom, hogy a fejlett Nyugaton jobban állnak-e székből, de az biztos, hogy aki akarja, aki dolgozik érte, aki egyenlő feltételekkel és jogokkal küzd a helyéért, annak ott sikerül is. Előbb-utóbb lesz még kényelmes fotelje is. Erre hajtanak a magyar fiatalok, ha esetleg eddig erről nem tudott volna a helyettes államtitkár, akinek egyből fotelt raktak a feneke alá. Van a székfoglaló játék. Sokféle változatban, emlékszem szerettük mi is. A társaság a zene ütemére körbe-körbe jár a középre rakott székek körül (a székek száma eggyel kevesebb, mint a társaság száma). A zene elhallgatásakor mindenki igyekszik egy széket elfoglalni magának. Akinek nem jut hely, kiesik a játékból. Ekkor kiveszünk egy széket, és tovább folytatjuk a játékot, egészen két játékosig, akiket győztesnek kiáltunk ki. Szerencse, ügyesség. A játékban így működik. A valóságban azonban nagyon sok az Orbán diktálta ócska játékban a kieső fiatal. Egyre kevesebb a szék itthon számukra. Rácz Zsófiára nagy karrier vár: lehet belőle Selmeczi Gabriella, Czunyiné dr. Bertalan Judit, Varga Judit, és lehet mentorának, Novák Katalinnak utódja is. Fidesz pártkatona – csak még egy kicsit öregedjen hozzá, van még mit tanulnia, de egyáltalán nem reménytelen eset ő a NER kebelében. Addig én is Babits szavaival mondanám:
Kopaszon maradtunk fosztott termeinkben. / Tört ablakunkon át befütyül a sok szél / úgy, hogy meg sem értjük egymást: / egyik szél erre fúj, másik szél arra fúj; / mi pedig különös táncot táncolunk: / ez a tánc a süketek tánca. Ha igaz volt ez 1923-ban a meghasonlott nemzetéről, akkor 2020-ban százszorosan az. Akar valamit kérdezni, Rácz helyettes államtitkár?
Ahogy elnézem a történéseket, a fiatalok fogják megszólítani a fideszes potentátokat: ,,Hé, köcsög! Nem látod, hogy leesett a szappanom? Na hajoljá':"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@kereső: ...igazi példakép. Hazudik, kellemetlen kérdések elől letilt...
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,kinek a farkát kellene tisztelni ebben a csajban...Valaki nagyon magas helyről " patronálja " ezt a libát..
Eladott Ország
@Clavigo: Hogy mi lesz Rácz Zsófiával a fidesz bukását követően? Nem tudom, mindenesetre nem tudom sajnálni azért, mert felnőttként ilyen döntést hozott. Itt már nem egy gyerekről van szó, akit szülei belerángattak valamibe. Rácz saját magát járatta le, a fidesz pedig ugyanezt vitte véghez, csak pártszínekben. Ezen pedig jelen állás szerint már csak röhögni lehet. Hogy Rácz Zsófia belépője mi volt, azt nem tudni, mindenesetre nehéz nem arra gondolni, hogy valamilyen oknál fogva őt részesítették előnyben olyan, valóban több éves, akár évtizedes tapasztalattal rendelkező, diplomás szakemberekkel szemben, akik normális körülmények között versenybe szálltak volna a pozícióért. Novák állítása szerint egy konferencián „szeretett bele” a fiatal lányba, akit diploma és valós tapasztalat nélkül is kész volt szinte azonnal helyettes államtitkárnak megtenni. Az űrállamtitkár is afféle harcias amazon. Kadhafinak volt női testőrsége. Lehet, hogy a dagadék azt irigyelte meg.
Nessy
De hiszen már "közszerepel"! Amúgy fidesz módra! Csak zárt körben, meghívott hallgatóságnak beszél, a királyi médián kívül mással nem áll szóba, kérdezni tilos, mert azzal csak megzavarják! Úgy hogy annyi fogalma lesz az ifjúság való problémáiról, mint egy hathetes macska kölyöknek!
Aki Én
Nem értem miért csodálkoztok. A ,,nagy" fideszesek is elmenekülnek az igazi kérdések elől. Képzeljétek el mit nyekegne egy ilyen fiatal.
lusta
@Nessy: Nem egészen, mert addigra már a csipájuk kinyílik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.