Aján Tamás lemondott tiszteletbeli tagságáról a Nemzetközi Olimpiai Bizottságban (NOB), amit a végrehajtó bizottság elfogadott. A NOB honlapján megjelent keddi közlemény szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) magyar elnöke annak ellenére adta be lemondási szándékát, hogy továbbra is a leghatározottabban tagadja a közelmúltban őt ért súlyos vádakat és ártatlannak vallja magát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnökével kapcsolatban többek között arról számolt be az ARD, hogy a szövetség körül 5,5 millió dollár sorsa tisztázatlan egy olyan számláról, melyhez csak Ajánnak volt hozzáférése,"...
Ha én a helyében lennék és tudnám, hogy ártatlan vagyok, akkor tuti nem mondtam volna le és foggal körömmel harcolnék
az igazamért. A felesége ajánlására ha az állást nem, azért a pénzt megtartotta. Erre szokták mondani, ennyi pénzért érdemes volt dolgozni. Az ilyen férgek miatt tart a sport (minden sportágra vonatkozik) ott, ahol jelenleg tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.