A koronavírus-fertőzés lengyelországi megjelenése miatt törlik a március 15-ei budapesti ünnepségre készülő lengyelek különvonatát – jelentette be Tomasz Sakiewicz, a magyar Civil Összefogás Fórummal együttműködő Gazeta Polska konzervatív hetilap főszerkesztője szerdán.

Közölte: a lap köré szerveződött lengyelországi klubok kénytelenek törölni a nyolcadik alkalommal Varsóból és Krakkóból indítandó különvonatot.

Tomasz Sakiewicz a "rendkívül nehéz" döntés megértését kérte magyarországi barátaiktól, közölve, hogy "jelképesen" azért jelen lesznek Budapesten.

Forrás és címlapkép: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ebből a vírusból konzerválni kéne egy -két befőttesüveggel, aztán 2022-ben szétszórni a határontúli kettős állampolgiknak, szavazzanak a Qrva anyjukra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Vazze...most mi lesz veletek fidesztahók??? persze megoldjátok,majd buszoztatjátok a vidéki agyhalottakat!!!
CsipkeRózsa
Csak a vonatokról írnak, remélem a külön buszok sem érkeznek Lengyelországból.
namihami
Akkor mind a 2.000 hazai bértapsolónak meg kell majd jelenni. @Macskaszem: Azokból az üvegekből néhányat itt se ártana ""véletlenül"" elejteni.
Jozefina
Legfeljebb nem tömegrendezvény, csak fidesz rendezvény lesz!!!??
Nessy
@Jozefina: Eddig is az volt, ha véletlenül O.V. itthon volt, és szónoklatot intézett az ő népéhez, a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről! Manapság meg már több a TEK, a rendőr, és a testőr, mint a civil hallgatóság.
division
Nyilván nem jönnek, ilyen helyzetben ez természetes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.