Megvan az első fertőzött, sőt, mindjárt kettő olyan betegünk is van, akit koronavírus-fertőzés miatt kellett egészségügyi intézménybe szállítani – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda kora este a közösségi oldalán, miután részt vett az operatív törzs ülésén a Belügyminisztérium épületében.

Az első két fertőzött külföldi, iráni diákok, egyelőre tünetmentesek, de a szükséges eljárásnak megfelelően a Szent László Kórházba szállították őket – mondta.

Megjelent a koronavírus-fertőzés az országban. Mától kezdődően a védekezés szakaszába léptünk. Minden nap délben ülésezik az operatív törzs és utána tájékoztatják a sajtót – mondta a kormányfő.

Hozzátette: az operatív törzs megállapította, hogy a védekezéshez minden szükséges személyi, tárgyi és jogi feltétel rendelkezésre áll, így van megfelelő létszámú, felkészült orvos és ápoló, eszközök, például maszkok, és a helyzet kezeléséhez szükséges jogszabályok, melyek alapján az orvosok rendőrök, közigazgatási szakemberek végezhetik munkájukat.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Rendkívüli hír! Orbán Viktor megjelent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Már cáfoltam. Amikor már csak a külsejébe és abba tudtok belekötni, hogy hogyan használja a személyes névmásokat - na az már nem az ő szégyene.
Horizont
@Málna: Tévedsz a személyes névmás használata sorsdöntő. Óriási hiba. Tudom nem neked.
Ha más lenne a ME és ezt csinálná akkor is ugyanez lenne a véleményem. Persze jó lenne ha ez lenne a legnagyobb hibája, de sok kicsi is sokra megy. Tehát te helyesled. Rólad is sokat elárul ez :)
Málna
@Horizont: Hogy érted, hogy a személyes névmás használata sorsdöntő?:-)
Horizont
@Málna: Na látod nem értetted amit írtam, de csípőből tüzelsz :)
Ahogy írtam.Ő nem mondhat olyat, hogy nyugdíjat emelTEM, de azt se, hogy megállapítotTUK a fertőzés tényét és még sok ilyen. Nekem azt mutatja nem tudja a helyét és a szerepét az ország életében. És a pozíciójában sem.
Málna
@Horizont: Miért ne mondhatna ilyet? Ő vezeti ezt az országot, gyakorlatilag rajta múlnak a dolgok, és amúgy is ő van szidva mindenért.
Horizont
@Málna: ! Vagy istenítve... érdemtelenül.
Egy igazi államférfi nem mondhat ilyet mivel ő nem az oké igazad van. Hahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. May 30., 09:15
Ételfutárként kezdett dolgozni Bebe
Szórakozás - 2020. May 30., 08:19
Megvan az Exatlon női győztese
Nagyvilág - 2020. May 30., 08:13
Meghalt a legendás zenész