Megvan az első fertőzött, sőt, mindjárt kettő olyan betegünk is van, akit koronavírus-fertőzés miatt kellett egészségügyi intézménybe szállítani – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda kora este a közösségi oldalán, miután részt vett az operatív törzs ülésén a Belügyminisztérium épületében.

Az első két fertőzött külföldi, iráni diákok, egyelőre tünetmentesek, de a szükséges eljárásnak megfelelően a Szent László Kórházba szállították őket – mondta.

Megjelent a koronavírus-fertőzés az országban. Mától kezdődően a védekezés szakaszába léptünk. Minden nap délben ülésezik az operatív törzs és utána tájékoztatják a sajtót – mondta a kormányfő.

Hozzátette: az operatív törzs megállapította, hogy a védekezéshez minden szükséges személyi, tárgyi és jogi feltétel rendelkezésre áll, így van megfelelő létszámú, felkészült orvos és ápoló, eszközök, például maszkok, és a helyzet kezeléséhez szükséges jogszabályok, melyek alapján az orvosok rendőrök, közigazgatási szakemberek végezhetik munkájukat.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Rendkívüli hír! Orbán Viktor megjelent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Megvan az új ellenség. Két lába van, repülni is tud, és meg nem erősített hírek szerint, ő hozza a babákat a családbarát családokba. Soros, Gyurcsány, migránsok, cigányok és Állítsátok meg Brüsszelt! sehol sem vagytok. Új idők járnak. Megvan minden magyarok megrontója, minden magyarok rosszakarója, de legalább egy Somogy megyei kistelepülésen biztosan. A gólya. Hozza-viszi a koronavírust. Egy dömösi madármentő csapatát egy Somogy megyei községből keresték meg, hogy szedjék le a gólyafészket, mert félnek, hogy a hamarosan érkező vándormadarak koronavírust hoznak magukkal.
kolozsvaros.com/2020/02/29/szaporodik-a-sotetsegvirus/
tudode
Az érdeklődők számára
.
---- Eljárásrend a 2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban
.
www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/koronavirus/eljarasrend-a-2020-evben-azonositott-uj-koronavirussal-kapcsolatban
.
Nincs irigylésre méltó helyzetben a [email protected]!!!
Málna
@Horizont: Már cáfoltam. Amikor már csak a külsejébe és abba tudtok belekötni, hogy hogyan használja a személyes névmásokat - na az már nem az ő szégyene.
Málna
@Horizont: Hogy érted, hogy a személyes névmás használata sorsdöntő?:-)
Málna
@Horizont: Miért ne mondhatna ilyet? Ő vezeti ezt az országot, gyakorlatilag rajta múlnak a dolgok, és amúgy is ő van szidva mindenért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.