A bíróságon összeomlott és elájult, de most már újra erőt érez magában, hogy harcoljon az igazáért Csenge édesanyja.

K. Csenge édesanyja összeomlott és elájult a bíróságon az ítélethirdetést követően: a nő képtelen volt elfogadni a döntést, térden állva könyörgött a bírónőnek, változtassa meg ítéletét. A fiatal lány édesanyját végül mentő vitte el, írja a Blikk.

Négy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, a 22 éves B. Rolandot. Az indoklás szerint B. Roland gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnös, azt ugyanis nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta.

Csenge édesanyját az ítélet után mentő vitte el a bíróságról

A férfit az előzetesben töltött évek miatt el is engedték, kisétálhatott a bíróságról, csak a holmijáért megy vissza a börtönbe. Az ítélet hallatán Csenge édesanyja zokogott, majd összeesett.

Olyan állapotban voltam, hogy a zárt osztályra kerültem. Annyira kikészültem a bíróságon történtektől, hogy egyszerűen törölte az agyam a hallottakat

– mondta a Blikknek K. Csenge édesanyja, aki semmire nem emlékszik. Mint mondta, már jobban van, és újra érez magában annyi erőt, hogy tovább harcoljon az igazáért.

Nagyon remélem, hogy másodfokon nem ilyen döntés születik, és Roland hosszú évekre visszakerül a rácsok mögé

– mondta Farkas Róza.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Teljesen életszerű.Megyek az utcán,belebotlom egy halott,vagy halottnak vélt lányba.Nem a mentőket,nem a rendőrséget hívom,hanem beledobom fejjel lefelé egy vízóra aknába.
vacsi
Szerencsétlen család! Az igazi pofont a bírónőtől kapták!
namihami
@vacsi: Ki az a B. család? Milyen pozíciói, összeköttetései vannak? És a bírónő mennyiért nem látta igazoltnak? Hiszen nem bántalmazta, pusztán bedobta a vízóraaknába. (mert az ugyebár inkább simogatás és nem bántalmazás) Vajon a bírónő is így érezné és itélne, ha őt dobnák a gödörbe?
Csupa kérdés---válasz nélkül?
görbetükör
Egyszerűen nem értem, miért kell ilyenkor zárt osztály? Teljesen érthető a kiborulása, az lenne abnormális, ha nyugodtan fogadná.
Majd jól leszedálják és gyógyszerekkel mérgezik.
Igazságszolgáltatás - egészségügy egyforma színvonal. :(
human
Olvasgatom itt a kritikákat.
Nyílván a bíró is legszívesebben 10 évvel megtoldotta volna a büntetést, de ha hiteltérdemlően a vád nem tudott többet bizonyítani akkor sajnos a bíró sem róhat ki nagyobb büntetést mint ami bizonyítható.
Talán most a jogrendszer egy gyilkosnak kedvezett, de lehet olyan ügyekről is olvasni ahol hosszú évekkel később derült ki hogy nem az volt az elkövető akit vádoltak éveken át.
1magyar
A zárt osztály helyett ott a lehetőség a kölköt gondatlansággal egybekötötten megbosszulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.