A gárdonyi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a gyanú szerint évek óta illegálisan vételezte az áramot és a gázt ingatlanának területén.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy ercsi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján az 55 éves férfi – illegálisan rácsatlakozva az áramszolgáltató, valamint a gázszolgáltató vezetékeire – évek óta jogosulatlanul vételezett áramot és földgázt ercsi lakóingatlanán, valamint az annak szomszédságában található cég telephelyén.

A gyanúsított az elektromos áram, valamint a földgáz méretlen és szabálytalan vételezésével jelentős kárt okozott a szolgáltatóknak.

Állampolgári bejelentés alapján a nyomozók 2020. március 5-én délelőtt megjelentek a férfi ercsi ingatlanának területén, ahol megtalálták a jogtalanul nyert energia tárolására és felhasználására szolgáló komplett rendszereket. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, az általa használt berendezéseket pedig további vizsgálatok elvégzése céljából lefoglalták.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ne lopj! Az Orbán kormány nem tűri és ezért üldözi a konkurrenciát
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ne lopj! Az Orbán kormány nem tűri és ezért üldözi a konkurrenciát
Qqberci
@human: Még semmit nem kapott, mert eddig semmit nem sikerült rábizonyítani, viszont cseszegetik folyamatosan...
sokanvagyunk
A marhája így nem kaphatott rezsikedvezményt se... :)
Cicamama55
Hozzáértő lehetett, hogy sikerült úgy rácsatlakoznia a hálózatra, hogy nem okozott robbanást, áram kimaradást a környéken!
szegfue
Tul azon, hogy veszélyes és nem "illik" lopni... saját magával szurt ki a férfi. U.is ilyenkor az áramnál megnézik a háztartási, barkácsgépek, izzók, stb. óránkénti fogyasztását és mintha 24 órán keresztül üzemelne minden, e szerint számolják ki a számla összegét + a büntetés. Évekkel ezelőtt 1 évi illegális áram "vételezésért" 2 milliót kellett fizetnie egy ismerősömnek, ő mondta... tehát ha hazudott, akkor én is...
Lepényleső
Családi vállalkozás? Melyet nem előzött meg 2/3 politikai nyomás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.