Az Edda frontembere szerint felesleges túldramatizálni a koronavírus-helyzetet.

Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki

– mondta Pataky Attila.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

– szőtte tovább gondolatai fonalát a szép emlékű Békemenetek egyik arca a Ripostban, és ügyes árukapcsolással azt is hozzátette, hogy szombat este fergeteges koncertet ad az Arénában: „Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat.”

A 444.hu hozzáteszi, hogy amint korábban Balog Zoltán is szánt 2 millió adóforintot Edda-koncertre, úgy a mai rendezvényt is támogatta Kásler Miklós miniszter 6 millióval.

Címlapkép: YouTube/Zoom.hu

(ripost.hu, 444.hu)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valamelyik utaztatása alkalmával véletlenül az agya nélkül hozták vissza. De még az is lehet, hogy már eleve anélkül vitték el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Ha belemmennénk ebbe a háttérhatalmazásva Ufós Attila, akkor bizony jobban adná, hogy ez az egész most az elszigetelődés, migráns riogatás ügyét fogja szolgálni. Ezt az is alátámasztaná, hogy gyakorlatilag ahogy mondod egy teljesen átlagos lefolyású influenza szerű betegséget hiszerizál a világ. Amikor ez már biztosra vehető lett abban a pillanatban Engedte rá Erdogan szerelmed a menekülteket Európára, akik pontosan a vírus amplitó max-nál fognak ideérni. A helyedben nem mennék ilyenekbe, mert még a végén azt boncolgatná az ember, hogy téged milyen háttérhatalmak is támogatnak közpénzen te Isten barma. Ja és kurva idegesítő volt az agyon drogozott műsorotok a nyaralónk szomszédságában a kurváitokkal. Tudod amikor még nős fehér keresztény is voltál
Pálinkás Pál
@teuton: Te tiszta hülye vagy,nem is érdemes veled foglalkozni...
SystemError
@teuton: Most nem azért, a vitátokban nem szeretnék beleszólni, csak statisztikai oldalról egy megjegyzés, hogy az elhunytak "átlag életkora 81 év...A halottak életkora 62 és 95 év között volt" Tehát ennek az átlaga
81 év, de gyanítom a medián is itt lehet valahol, tehát ahol a legtöbb eset volt az elhunyt konkrét korát nézve.

24.hu/kulfold/2020/03/06/koronavirus-egy-nap-alatt-otvennel-nott-a-halottak-szama-olaszorszagban/
Lepényleső
Tehát a világ vezetői és a háttérhatalom egy követ fújnak? Akkor háttérbe miért szorulnak,ha egyet gondolnak?
(Mindazonáltal a föld állítólag öt milliárd embert tud úgy eltartani,hogy évenként meg tudjon újulni. Több mint
nyolc milliárdan vagyunk e planétán. Mint a letojt tyúkok kikből haszont már nem látnak,az idősek mint a legyek
hullhatnak,- a felvetésnek igazat így adnak?)
teuton
@SystemError: Azt talan latod, hogy egyaltalan nem a virusrol es a halottak eletkorarol folyik a vita. Ugyanis az idösek NEM a virustol halnak meg, hanem elözö betegsegeik es gyenge immunrendszerük miatt, a virus következteben! Hasonlokepp, mint az AIDS-nel, a legyengült szervezet nem tud vedekezni a -normalis esetben- nem halalos betegseg ellen.
Sokkal inkabb arrol van itt szo, hogy a kormanymedia kihasznalja ezt a panikkeltesre, összekötve a menekültekkel (aki ugye mind illegalis migrans az ö szohasznalatukban!). Mivel korabban nem jött be az, hogy mindenfele betegsegeket hurcolnak be, most a virust kell rajuk fogni. Erdekes am, hogy ott, ahol több ezren vannak katasztrofalis higieniai, egeszsegügyi körülmenyek között evek/honapok ota összezarva, nem jelent meg a virus. Persze melyik analfabeta nyugger vagy elvakult fideszbirka tud ennek a neten független, idegennyelvü forrasokban utanaolvasni? Ök meg a migrans szo jelenteset sem tudjak, nem is beszelve arrol, ki a menekült es hanyfele jogallasu menekült lehet valaki.
A "vitatkozok" nyelvezete pedig elarul mindent a szellemi szinvonalukril, több benne az irasjel (hascsikari) vagy a primitiv, sertö jelzö (onio), mint az ertelmes magyar szo...
Arra persze ne varj valaszt az ilyenektöl, ha mindez csak egy humbug es a hatterhatalmak kitalalmanya, akkor miert van Operativ Törzs, meg miert mondja le a sportesemenyeket es ünnepsegeket a kormany??? Miert vannak karantenok a korhazakban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.