A szombathelyi balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

Elkötötte szülei autóját a részeg kamasz, aztán nekihajtott egy fának

A fiú kipróbálta, hogyan gyorsul a Ford a szombathelyi Kárpáti Kelemen utcában. Egy villanyoszlop és egy fa még nem tudta megállítani, egy parkoló Fiat viszont már igen. Elsötétült a Kárpáti Kelemen utca két nagy csattanást követően. Több környékbeli is felébredt a zajra és volt, aki látatlanban is sejtette, hogy ismét egy parkoló autóba hajtott valaki, ez ugyanis nem az első ilyen jellegű baleset az utcában.

A balesetben senki sem sérült meg. Később az is kiderült, hogy a fiatalember a szülei autójával furikázott a városban, a szülők tudta nélkül. A 16 éves fiúért rendőrautó érkezett és vérvételre előállították. A totálkárosra tört Fiatról megtudtuk, hogy kölcsönben volt a mostani használójánál, amíg a saját autója szervizben van. A tulajdonos előző autójába szintén hátulról hajtottak bele.

A kidöntött kandeláber az önkormányzathoz tartozik – ezt állapította meg az áramszolgáltató. Mivel életveszély nem áll fenn, ezért nem hozzájuk tartozik az eset, értesítik az önkormányzatot, így annak kell gondoskodnia a helyreállításról.

Forrás: nyugat.hu

Illusztráció: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Apuka, hallom a kassza csilingelését. Ugyanis ezesetben még a biztosító se fizet (egyébként se nagyon szeret), de most még igaza is van.
Csak úgy mellékesen:: Olcsóbban jött volna ki, ha taxival ment volna a gyerek. De ő kötetlenül szeret utazni. Ez most nem tökéletesen jött össze.
Gyütt Mönt
@namihami: én ennél még tovább is mennék, ugyanis az, hogy valakinek jogosítványa van, az még nem egyenlő azzal, hogy tud vezetni.
namihami
@Gyütt Mönt: Arról nem is szólva, hogy nem is volt neki. Ami semmivel nem javítja a (családi)zsebből történő kártérítés esélyének csökkentését. Inkább még biztosabbá teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.