A diák kapcsolatba került a vírust elkapó iráni tanulóval, most március 21-ig karanténban van.

Koronavírus: Megszólalt a Szent László kórházban elkülönített hallgató – így bánnak velük a karanténban

Az Index arról már korábban is írt, hogy állítólag nem tesztelték a Szent László Kórházban annak az iráni diáknak a csoporttársait, akinek a koronavírus-tesztje pozitív lett, holott önként jelentkeztek a vizsgálatra. A portálnak most név nélkül nyilatkozott egy külföldi, SOTE-s gyógyszerészhallgató: elmondta, hogyan került végül a Szent László kórházba és milyen körülmények közt vannak ott jelenleg.

A tanulónál szombat reggel mentősök kopogtattak az ajtón, állítása szerint aláírattak vele egy magyar nyelven írt papírt, majd bevitték a kórházba – írja az Index. A hallgató szerint nem kapott kellő tájékoztatást arról, hogy mi történik, mert a mentősök nem tudtak jól angolul és arról sem értesítették előre, hogy hajnalban érte jönnek majd. A kórházban fél 8-kor került sor a vizsgálatra, majd a diák állítása szerint csoporttársaival együtt 3 és 6 ágyas szobákba kerültek – hiába kérték, nem különítették el őket egymástól.

Az egyik 6 ágyas kórteremben, többekkel együtt elhelyezett társuk tesztje pozitív lett, őt szombat este 11-kor elkülönítették, vasárnap reggelre pedig a kormány is megerősítette az újabb esetet.

Az a gyógyszerészhallgató, aki az Indexnek nyilatkozott, március 2-án került kapcsolatba az iráni koronavírusos hallgatóval, de március 21-ig karanténban kell maradnia mindannyiuknak.

Forrás: Blikk/Index

Illusztráció: Pixabay

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A koronavírust pedig egy olyan egészségügy várja, amelyet elmebeteg magyarságkutató vezet (milyen kár, hogy a magyarságkutatás és az ősmagyar nyilazás nem állítja meg a vírust), ahonnan elmenekültek az orvosok, ahol nem a betegségben, hanem éhségben vagy vírusfertőzéstől halnak meg a betegek. Ahol nincs nővér, nincsenek alapvető higiéniai eszközök, nincs WC-papír, gyógyszer, ahol a betegnek kell mindent magával vinni, még orvost is, különben megműtheti magát egy olyan műtőben, ahol a műtét közben leesik egy patkány az álmennyezetből. De a mi hős vezérünk ott áll magabiztosan, lobogó hajjal a szélben, mint egy Eisenstein filmben, eljátssza a mindent tudó nagyokost, és a felelős vezetőt, aki tíz éves regnálása alatt világszínvonalúra fejlesztette a magyar egészségügyet. Orbán adminisztrációja egy derekasabb influenzajárvánnyal sem képes megbirkózni, nem egy ilyen világjárvánnyal. Ezért komoly életveszélyben vannak a magyar betegek, idősek, legyengültek, mert a koronavírus maga is életveszélyes, de az a kormányzat, egészségügy, a Mészáros Lőrinc strómanságáig terjedő intelligenciával bíró vezér, amely arra hivatott, hogy a legszakszerűbb ellátással kezelje, a legprofesszionálisabb módon a vírus terjedését megakadályozza, talán még a koronavírusnál is nagyobb veszélyt jelent. Magyarországon ebbe az egészségügybe koronavírus nélkül is tízezrek halnak bele. Erre nem számított ez a bűnszervezet, hogy egyszer ez a felelőtlenség, amit az egészségügy és a saját népük ellen elkövettek visszüt, és még őket is veszélyezteti. Kiszámíthatatlan, mi történik a következő fél évben. Mindenki felelős lesz, csak ők nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mit képzel ez a szekta!
.
Meddig szándékoznak, mert megtehetik a birka nép akaratából, az ország nyakára "kiharcolt" ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN, törvényen kívüliként élősködni!!!
.
Miért is? 10.éve baromkodnak, hülyítik a társadalmat, hogy így centrum kórház, úgy centrum kórház itt, ott, amott, miközben a szerteszét lévő, centralizált kórház CÉGÉRE már centrumkórház, amolyan szegények elfekvője:
.
Íme a délpesti centrumkórház látványterve:
.
----- Fotók: így néz majd ki a Dél-Pesti Centrumkórház
.
24.hu/fn/gazdasag/2019/01/03/del-pesti-centrumkorhaz-terv-fotok/
.
Minden MAJD, ha hó lesz nagy, miközben az ezredfordulós kórházakban nem csak az új koronavírus, mindenféle vírus tanyázik, amelytől életerős állampolgárok tízezrei hagyják ott a fogukat!
tudode
Kieg. a 12,16-i hsz-t azzal a kérdéssel, hogy hol van a 188 milliárd Ft, amit elkülönítettek a törvényen kívüliek:
.
Így néz majd ki a Dél-Pesti Centrumkórház
Látványtervek. zda.hu
kórházfejlesztésMi épül?egészségügyi fejlesztésFerencvárosBudapestZDA Zoboki ÉpítészirodaEgészséges Budapest ProgramcentrumkórházakXI. kerületM-Teampannon Kft.Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Így néz majd ki a Dél-Pesti Centrumkórház
kozbeszerzes.hu, zda.hu, magyarepitok.hu2019.01.03. 11:30 -Szabó Ákos

A főváros negyedét is kiszolgáló Nagyvárad téri kórházegyüttes közvetlenül a metrókapcsolattal bíró aluljáróból is elérhető lesz.

HIRDETÉS
Miután nemrég kihirdették az Egészséges Budapest Programban (EBP) felépülő három budapesti centrumkórház tervpályázatának győzteseit, december végén megjelent a Közbeszerzési Értesítőben is két győztes szerződés. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) óriásprojektjeiben

zöldmezős beruházásban a XI. kerületi Dobogón felépülő Dél-Budai Centrumkórházat az M-Teampannon Kft. és Rutkai Pál András tervezi meg benyújtott pályázata alapján;
a többek között korábbi Egyesített Szent István-Szent László Kórházból jelentős bővítéssel átalakuló Nagyvárad téri Dél-Pesti Centrumkórház pedig a ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. elképzelései alapján készülhet el.


A képre kattintva galéria nyílik.


Nagy hangsúlyt kap a gyors és korszerű betegellátás
A Budapest délkeleti negyedét is kiszolgáló, sürgősségi ellátóközponti feladatokra korábbi nyilatkozatok szerint hangsúlyt helyező Dél-Pesti Centrumkórházról a tervezők hosszú koncepciót hoztak nyilvánosságra.

Eszerint jelentős mértékű új építkezéssel és teljes körű modernizációval, egykapus és ezáltal gyorsabb és közvetlenebb ellátásra alkalmas létesítményként születik meg a régi komplexumból az épületegyüttes. Az EBP keretein belül korábban 188 milliárd forintot különítettek el a fejlesztés előkészítésére és kivitelezésére, illetve 190 ezer négyzetméternyi új egészségügyi tér kialakítását...
tudode
Folytatás a 12.34 hsz-t
.
Az EBP keretein belül korábban 188 milliárd forintot különítettek el a fejlesztés előkészítésére és kivitelezésére, illetve 190 ezer négyzetméternyi új egészségügyi tér kialakítását jelentették be.
.
----------------------------------
.
Netán áthasonúlt őfélesége játékszerévé, betonszarkofággá, ahova majd a holt lelkek költöznek, a kórházak áldozataiból!
jesz
szívesen elkülönítik VIP szobában napi 40 ezerért. Na, ott lehet reklamálni. A személyzet jól beszél külföldiül.
Sámannus
Behúzott kézifékkel nehéz közlekedni. Valami ilyesmi van itt is
Ha focistának adnád ki magadat talán a mi szívünk is megesne rajtad.
tudode
@fideszes gyökér: .
Egy bibi van a "túlreagálásomban", mégpedig az, hogy évtizedekig ettem az államigazgatás kenyerét, és "csak" tájékozódom, hogy milyen módon közlekednek a fijug az államigazgatásban, olyan módon, mint elefánt a porcelánboltban, próbálkoznak mindenkit agybajosnak tekinteni, elterelve a figyelmet a kisded játékukról!
.
Csak érdeklődés részemről, hogyan rombolnak, építkeznek azok, akiknek halvány gőzük nincs az állam működéséről!
.
Épp most gyönyörködtem az átadott szuper kórházban, amit megosztok azzal, hogy a betonteknők erdejéből ki tudja hány hasonlót lehetett volna a nagyérdemű számára felépíteni:
.
---- Wiens brandneues Krankenhaus ist wie ein Einkaufszentrum/Bécs legújabb kórháza olyan, mint egy pláza
.
www.youtube.com/watch?v=GO3QgtzJLLU
.
!!!
SystemError
Basszátok meg, egyenlőre nem ezrek vannak és már most ezt megy:

"Az Index arról már korábban is írt, hogy állítólag nem tesztelték a Szent László Kórházban annak az iráni diáknak a csoporttársait, akinek a koronavírus-tesztje pozitív lett, holott önként jelentkeztek a vizsgálatra. "
fergeteg
Liberálbosevista szarjancsi szarkeverők.
Eladott Ország
Azt teljesen jól el tudom képzelni, hogy valamilyen a XXI. századi beléptetőrendszerrel, személyi igazolványos ellenőrzőrendszerrel, magas színvonalú VIP-páholyokkal és orvosi szobákkal felszerelt, ámde kihasználatlanul és mégis burjánzóan szaporodó betoncsodákban alakítsanak ki karanténokat szerte nemnagyságok által uralt városokban. Van valakinek ötlete, hogy milyen építmények lehetnek ezek? Hát persze ! Stadionoknak hívják , és minden kisvárosban van legalább kettő. Pontosan azért van éjjel is kivilágítva a Puskás aréna, hogy odataláljanak a vírus fertőzöttek.
fergeteg
Mint HADHÁZI zsidó is bement """"ellenőrizni """""""a kórházba
Rockxy
bázz, aza lényeg, hogy a zorbántól mindenki ellegyen különítve és máris jön a tavasz
Eladott Ország
A koronavírust pedig egy olyan egészségügy várja, amelyet elmebeteg magyarságkutató vezet (milyen kár, hogy a magyarságkutatás és az ősmagyar nyilazás nem állítja meg a vírust), ahonnan elmenekültek az orvosok, ahol nem a betegségben, hanem éhségben vagy vírusfertőzéstől halnak meg a betegek. Ahol nincs nővér, nincsenek alapvető higiéniai eszközök, nincs WC-papír, gyógyszer, ahol a betegnek kell mindent magával vinni, még orvost is, különben megműtheti magát egy olyan műtőben, ahol a műtét közben leesik egy patkány az álmennyezetből. De a mi hős vezérünk ott áll magabiztosan, lobogó hajjal a szélben, mint egy Eisenstein filmben, eljátssza a mindent tudó nagyokost, és a felelős vezetőt, aki tíz éves regnálása alatt világszínvonalúra fejlesztette a magyar egészségügyet. Orbán adminisztrációja egy derekasabb influenzajárvánnyal sem képes megbirkózni, nem egy ilyen világjárvánnyal. Ezért komoly életveszélyben vannak a magyar betegek, idősek, legyengültek, mert a koronavírus maga is életveszélyes, de az a kormányzat, egészségügy, a Mészáros Lőrinc strómanságáig terjedő intelligenciával bíró vezér, amely arra hivatott, hogy a legszakszerűbb ellátással kezelje, a legprofesszionálisabb módon a vírus terjedését megakadályozza, talán még a koronavírusnál is nagyobb veszélyt jelent. Magyarországon ebbe az egészségügybe koronavírus nélkül is tízezrek halnak bele. Erre nem számított ez a bűnszervezet, hogy egyszer ez a felelőtlenség, amit az egészségügy és a saját népük ellen elkövettek visszüt, és még őket is veszélyezteti. Kiszámíthatatlan, mi történik a következő fél évben. Mindenki felelős lesz, csak ők nem.
CsipkeRózsa
@fergeteg: Nem mindegy, hogy milyen vallású valaki?

Melyikükről beszélsz? :

Hadházy Ákos

Hadházi László
kissé felnőttem
6 ágyas szobán ne akadj meg nálunk van még talán 12 ágyas is, de a kórház nem azonos a hotel interkontinentál-al
A körülményeket meg orban - nak meséld el de ne a romániainak, hanem az itteninek!
meg sem hallgat de meg sem oldja.
jancsipapa
" a mentősök nem tudtak jól angolul " . És ő van itt Magyarországon. A kurva anyját !!!
SystemError
@CsipkeRózsa: Azt nem tudja, csak zsidózhatott egy jót..:)
moareka
@CsipkeRózsa: ...nem mindegy kiről beszél? ...sajnos az ilyen beszél...
verőce21
@kissé felnőttem: (18:18) Nem Tudom hol van az a "kórház", de azt meg kell szüntetni, le kell bontani.
verőce21
Szegény, szegény külföldi, SOTE-s gyógyszerészhallgató!
Nem beszéltek jól a mentősök angolul? Ezért nem értette mi történik vele?
Sztán ez hallgat magyar nyelven szemináriumokat...? :) - Sztán mire megy vele akkor?
verőce21
A Dél-Pesti Centrumkórházzal kapcsolatban mindig kételyeim voltak, hol lehet ott egy helikopter leszállót létesíteni? Merthogy az kellene!
Erősen hiányolom a tervből!
verőce21
(19:25) Ezért jó, a "Kórház a város szélén"!
Megközelítési síkok, stb. ...
SystemError
@verőce21: Csúszópénz síkok meg előre mutyizott telek síkok miatt is jó, csak az átlag embernek szopás odajutni...:)
verőce21
@SystemError: Remélem, magadnál vagy...!
Néha azért hiányzik még neked az opni...!
Nem "lopni", az OPNI! :)
SystemError
@verőce21: Kezdesz leépülni már az unott propagandádat és a kiégett marketing szövegek leszámítva is! :)
Kórház a város szélén = opni :) Szerencsétlen...:)
hvg.hu/gazdasag/20170712_szuperkorhaz_telek_vetelar_fidesz_kozeli
verőce21
@SystemError: Agyalágyult vagy, mint mindig!
Azt szeretem benned, hogy nem keversz össze semmit, rögtön vág az eszed...!

Elindulhatnál a céged elnökválasztásán...még esélyed is lenne! :)
SystemError
@verőce21: Nem rám illik a minta...sem az itt tartòzkodásaim intervalluma, sem a hozzászólásaim száma alapján. Legkevésbé az, hogy egy párt propagandáját olvasnám úgy fel szóról szóra, ahogy azt még az adott párt "valódi" birkái sem teszik, csak a politikusok. Mindenestre megtisztelő, hogy velük egy súlycsoportba sorolsz. Bizonyára van rálátásod..
SystemError
@durbincs: Te csak gondold át a dolgaidat.
Yoda69
Ha eddig nem kapta el a vírust akkor most el fogja. Hasít a magyar egészségügy.
Jozefina
Hát ez a nagyon felkészült egészségügy Kásler és a többiek részéről!!??
jesz
@Eladott Ország: mint magyarságomat emelt fővelviselő örömmel néztem, olvastam a miniszter nagyívű kutatásairól írt füzeteket..ha halkan is, de szakemberek bátrabbja megjegyezte, hogy őőőő..finoman szólva..érdekes...(amúgy lehetetlen pontosan, és bátran leíri eleink életét, több évszázad homályba vész, még kutatható sírokat sem találtak az Urálig visszafelé)
jesz
@durbincs: imádom amikor megtalálsz te hülyegyerek...mintha javult volna az állapotod.
jesz
@durbincs: aranyom! Te már hiányoznál az érthetetlen kis színeseiddel...

Gyógyulgass, bár nem hiszem, hogy sikerül.
Sámannus
@jesz: Ne erőlködj azt hiszi fitymamocsokra nem hat a koronavírus sem azért a nagy gambája is..
Lepényleső
Konzekvencia; mindenki saját maga,hiszen a pénzt nem a gyógyítás viszi,hanem a propaganda?
vitriol
@Jozefina: Miért, te elhitted a "felkészült egészségügyet"? Naiv vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.