A DK javaslatokat ismertetett a járvány megfékezésére.

Koronavírus: így fékeznék meg Gyurcsányék a járványt

A DK tizennégy javaslatot fogalmazott meg az új koronavírus okozta járvány kezelésére, ezeket Oláh Lajos, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője ismertette vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Azt mondta, meg kell határozni azokat az országokat, amelyekből érkezés esetén kötelező jelentkezni az egészségügyi szervnél. Vezessenek be pénzbüntetést is azoknak, akik nem akarnak karanténba vonulni! – tette hozzá.

Az osztálykirándulásokat, csoportos egyetemi utakat azonnal le kell állíttatni a DK szerint.

Emellett szélesebb körben kell elvégezni a vírusteszteket.

Oláh Lajos arra kérte a kormányt: határozza meg, hogy milyen típusú, létszámú rendezvényeket szükséges lemondani, elhalasztani a járvány miatt.

Legyen kötelező a közintézményekben a kézfertőtlenítő használata! – hangoztatta a képviselő.

Hatodikként szükségesnek tartotta, hogy az állam biztosítson forrást az önkormányzatoknak a terek és a közösségi közlekedési eszközök fertőtlenítésére.

Adják központilag a fertőtlenítőket, mert többen panaszkodnak rá, hogy nem lehet beszerezni azokat! – fűzte hozzá.

Mivel a nyugdíjasok korosztálya kifejezetten veszélyeztetett, klubjaik rendezvényeinek felfüggesztése szükséges – vélekedett Oláh Lajos.

A DK szerint a cégeknek fel kell készülniük arra, hogy munkavállalóik inkább otthonról dolgoznak majd. Ennek kezdeményezése a kormány feladata – hangzott a kilencedik javaslat.

Minden olyan helyen, ahol napi száz embernél több megfordul, 24 óránként három fertőtlenítést írna elő az ellenzéki párt.

A DK szorgalmazza, hogy angolul is tegyék elérhetővé a koronavirus.gov.hu oldalt, valamint legyen angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálat, mivel külföldiek is tanulnak, dolgoznak Magyarországon.

A karantén miatt kieső munkabérekre kártérítési alap elkülönítését javasolta a képviselő.

Tizenharmadik pontként Oláh Lajos azt említette, hogy "a Rogán-féle 150 milliárdos alapból" 24 milliárdot azonnal át kell csoportosítani.

Végül Kásler Miklós eltávolítását követelte a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzsből, mondván, hogy az emberi erőforrások minisztere "mellébeszél járvány idején".

A DK politikusa kiemelte, hogy egyre több embert érint a betegség Magyarországon. Ebben a helyzetben nem lehet felelőtlenül cselekedni, ködösíteni, kikerülni a kérdéseket a sajtótájékoztatókon – vélekedett.

Oláh Lajos leszögezte, hogy a fő feladat megakadályozni a fertőzés terjedését.

Forrás: MTI

Kép: MTI/KOS

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Magyarország kivár. Amint megjelenik az első három migráns a határnál, azonnal lesz fertőzött beteg. Mivel a három közül egy légi, egy vízi, egy pedig földalatti úton, de bejut az országba. Mint megtudtuk, a miniszterelnök 130 ezret vár Hát ebből három csak átjön azon a nyüves kerítésen valahogy, és hoz magával némi vírust is. Amint ez bekövetkezik, akkor már feltehetően hitelesebb információt kapunk koronavírus ügyben, vagy titkosítják az egészet 10-20 évre, mint a pedofil bácsi huncutságait. Addig azért még aludni kell néhányat. Azonban mielőtt még aludni térnénk, nem árt elgondolkodni néhány dolgon. Tételezzük fel, hogy hazudnak vírus ügyben – megtették már ezerszer más ügyben is. Ezzel szemben valószínűsíthető a védőfelszerelések hiánya, fertőtlenítőszerek hiánya, az egészségügy általános amortizációjáról már nem is beszélve. Tehát ha robban a járvány – és remélem nem így lesz -, itt állunk majd Bibliával a kezünkben és elmormoljuk utolsó imánkat. Ha ezt mégis túlélnénk, akkor ott vannak még a németek által gyártott tankok, amikkel kiűzhetjük a migránsokat, visszafoglalhatjuk Erdélyt vagy akár Mezopotámiát. Hiszen Orwelltől tudjuk: "Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen." Duplán ver bennünket a Jóisten.
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/88964501_2506853466234397_6197266327816634368_n-750x430.jpg
SystemError
Most őszintén nem a spanyol viaszt találta fel most Feri... Főleg az idősek védelme, mert szinte csak ott szedi áldozatait a vírus. Mi a faszt csinál a kormány a semmin kivül most és azon kívül, hogy várják Erdogan időzített meglepetését. Ha akkor kezdenek rá, amikor már késő lesz, de látványosan megjöttek a menekültek akkor bizony humán katasztrófában látványos lesz a felelősségük, ahogy annak is van, aki nem vonul karanténba bűntethető
Csizmás Kond
...a karanténról jutott eszembe...a kis páncéltrezorokat nem említette...pedig abba szépen be lehetne zárni a viruskákat...
jesz
Gyurcsányék nem fékeznek meg semmit...a vírus még terjedőben van, most lepi el dél-Amerikát, Afrikát, aztán újból jön vissza. Elég ha megnézi az utasforgalmat úgy autóval, mint repülővel..
A globalizmus köszöni jól van, és ezt a vírus is tudja. Tesz is róla, hogy ne legyen így.

Pláne Gyurcsányék akarnak gátat vetni a terjedésének? ...pfffff..
jesz
@Csizmás Kond: nincs bennük elem, nincs rá pénz.
Nessy
Nos hallgatva Kásler mai megnyilvánulásait, a vírus virágcsokrot küld neki!
Semjén kapitális ötletéről már nem is beszélve! Az tény, hogy a veszélyhelyzettel kapcsolatos jogait a kormánynak felsorolja a jogszabály, de a kötelezettségekről nem szól!
Vennél fertőtlenítő kéztörlőt, ha leszállsz a buszról, megtöröld a kezedet, csak éppen nincs! Vennél hatásos folyékony kézfertőtlenítőt, ha lenne! Az orvosok védőöltözet kérését zsarolásnak minősítik. Nem érdemes folytatni, mert ez a cinizmus, hozzá nem értés már minősíthetetlen!
Nessy
@Pegero: Mit gondolsz, hol az Isten csudájába akartam venni! Nem a sarki zöldségesnél kerestem! A gyógyszertárban is közölték, hogy volt, de elfogyott, és nem várható. A sebészmaszk pl. a vírus ellen alkalmatlan, ha lenne is! Egyébként azért kerestem, mert pont hétfőn kezdődik egy kéthetes kezelés, és busszal közlekedek Békásmegyerre.
Nessy
@Pegero: Sajnos nem gyógyítható, csak karbantartható. És ez most nem vicc.
Nessy
Légy üdvözölve "sorstárs"! Nekünk örülne a vírus?
kissé felnőttem
@Pegero: nev vicc vegyél egy üveg 40 % pálinkát áztasd át vele a textil zsebkendőt vagy papir kéztőrlőt azt használd a Semmitől tőbbet ér és még autót is vezethetsz. 10-et beleteszel egy teszkós nyilon zacskóba az elvan veled 1-2-3 napig is. üdv.
Nessy
@kissé felnőttem: Nem elég! 70% feletti alkohol kell! Nem tudom, hány százalékos a valódi házi kisüsti?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
:D :D :D Csak közlöm, hogy a vírus nem pusztul el az alkoholtól. Ettől föggetlenül ihattok, mert megnyugtat vagy feldob, addig se féltek a vírustól. :P
Nessy
@Pegero: Nem elég a vírus, felébredtek a poloskák is! Megnyitottam nekik az úszásoktatást!
Engedtem az ifjúságnak, és nem megyek kezelésre, mert keresztül kellene utaznom Óbudát, és nem valószínü, hogy a korom mellett egy allergiás asztmával is megáldva, nem kellene kísértenem a sorsot.
Biztos nem voltak alkoholisták, mert akkor nem dobták volna fel a talpukat a piától.
Inkább vigyázz magadra pia nélkül! :-))))))
csak úgy....
"Eva Kovacs von facebook...
Gyurcsany;;;;;meg az alcohol fogyaszrasban sem tudja fekezni magat.. feltunik az interneten poharral a kezeben..."
az ilyeneket nevezik a hála istennek idegenbe szakadtnak?
Györe-Juhasz Eva
@jesz: Nem mindegy neked,hogy a pilipocsi jòzsi vagy bàrakàrki?
Csak vègre tegyen màr valami èrdemlegeset ,mert eddig nem igazàn tettek semmit a terjedès megfèkezèsère a kormàny tagjai.
verőce21
Lári-Feri kiválogatta ehhez a legidiótábbakat! Olyanokat, mint ő maga!
karma1
@Nessy: Erdekes az eszmefuttatasotok az alkoholrol... Lehet, hogy kulsoleg nem annyira hasznal, de en gondolkodoba estem, hogy vajon Oroszorszagban miert nincs annyi fertozott es bevizsgalt beteg a lakossag letszamahoz kepest? Szerintem ok mar teljesen impregnalva vannak belulrol a vodkaval, es most jon meg az aldasa a vodkanak...:o)))))
RonaGyuri
Nem éppen a kreativitás példája

ártunk és qurmányunk propagandistái még a mocskolódásban is együgyűek

Az igazat megvallva persze ez nem olyan meglepő. S nem csak azért mert mégiscsak a foci a legfontosabb és ott ismert a „győztes csapaton ne változtass” elv. Meg kell jegyezzem, hogy a magyar foci világában csak elvben, mert a gyakorlására olyan sok ok nem adatik meg! =))
Igen az ellenzék „nevesítése”, pontosabban ennek a már-már tradicionális fityesznyik szokás újabb fázisa. Meg kell jegyezzem a régieket sem hagyják kihalni, hogy mást ne mondjak a derék Kövér Laca (aki ugye mint ismert…) két megszólalásából 5ször rohadtkomcsizik!
Az utóbbi időkben a brüsszelita hazaárulók, majd a Soros-által pénzelt lett a sláger duma, aztán jött a migráncs-simogatók.
Manapság meg – bár taxatíve csak az előőrsök (a fórumokra delegált barmok) legvadabbjai fogalmazták meg – a „víruspárti ellenzék” lett a módi! =))
RonaGyuri
@verőce21: mi van már nem csak az MSZP-seket csábítja át, hanem a régi megbízható MSZMP-s káderkölköket - FIDESZ - is!!! =))
RonaGyuri
Hogy kontrának kontra-e nem tudom,

na de hogy szelekciónak nem szelekció az biztos

Mottó:
Heltai zseniális dumája aktuális:
Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van,
azzal kell mindent megoldani.

Az index.hu által szemlézett hafr.blog „1000 leütés: Orbán politikai hitvallásának első mondata, amelyet nem ismer az ellenzék”postjában olvastam ezt a gondolatot. Számomra – lehet bennem van a hiba – nem derült ki, hogy mi is lenne a címbeli hitvallás, de számos érdekes gondolat van a cikkben. Talán a leginkább relevánsnak tekinthető: „A magyar kormány egyelőre nem nyilatkozott, hogy átvállalná a vírus miatt a munkájukból kiesett dolgozók bérét ”, s ellenpéldaként leg nagyobb tévedés: „az ellenzéki értelmiség már tíz éve tartó elképesztő kritikátlansága a saját politikai képviseletével szemben.”!
Azonban számomra a legelgondolkodtatóbbnak ez tűnt, az irkodmány indító gondolata: „Egyre (érdek)feszítőbb az a kérdés -- mondjuk, engem már tíz éve feszít --, hogy az egyszeri magyar ellenzéki politikus miért ilyen Istentől elhagyottan tehetetlen, inkompetens, reménytelen. Egytől-egyig, kivétel nélkül. Nyilván kontraszelekció van -- a bentlévők ragaszkodnak a pénzecskéjükhöz és a nyilvánossághoz és a szintén ebben érdekelt Fidesszel együtt biztosítják, hogy ne törhessen ki a minőség forradalma a köreikben --, de maga a kontraszelekció is következménye valaminek.”!
Kontra-szelekció??? Még a szelekció is erősen kétséges!! =))
karma1
@Eladott Ország: 08.09 Jol feldobtal...:o)))) Jot szorakoztam...:o))))
Jozefina
Egy csomó dologban igaza volt, amik azóta már megvalósultak!!!Azt viszont nem kérte és nem javasolta, hogy a rendőrséget, katonaságot orbán a népe ellen vezényelje utcára, aminek a megfélemlítésen kívül semmi gyakorlati haszna nincs!!!?? Maszkot viszont kapnak, ami nem kevés db szám lehet!!! Ez mind hiányzik az egészségügyből!!!???
Sámannus
Magyarok tragédiája ott kezdődik, hogy a vezetői lepaktáltak a legelvetemültebb diktátorokkal.
Hollandiában 600 000 maszkot hívtak vissza mert gagyi kínai. A spanyoloknál a vírustesztet hívták vissza, mert 30%-s hibaszázalékkal működött. Sajnos mi sem tudjuk mi volt ez a hatalmas szállítmány, érdemes e teríteni az országban. Legalábbis nem minden megbízható ami kínai. Én legalábbis fenntartásokkal kezelném ezt a hatalmas bizalmat.
A ruszkik kilencven százalékban hibás eszközöket szállítottak az olaszoknak. A hurráoptimizmus csak a hatalomnak tesz szolgálatot a "siker" számukra a létet, számunkra a kiszolgáltatottságot jelenti.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 12:48; Úgy, hogy te egy szarházi fidesz faszdszopó geci vagy b+! Takarodjál az orbánjugendi barmaid közé,
orbán birkája!
FLETÓ
@Eladott Ország: Érthető és világos válasz! Jellemző a BALOLDALRA!
Eladott Ország
@FLETÓ: Az nem baloldali kérdés, te szarházi, cinikus és pofátlan, fidesz birka, hogy szétloptátok az országot és Európa koldusházát csináltatok az országból, szétb@szva a jogállamot! A fidesznél aljasabb embertelenebb banda kevés volt a világtörténelemben! Mindent alárendelnek saját vagyonuk gyarapításának! Az Európai Ügyészség elutasítása nem egyéb mint az intézményes köztörvényes bűnözés beismerése!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82180988_164230484921341_7467661385606889472_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=dhH2i4SedMoAX89mC88&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=747623638edeef2c51300ea2f5aee4d2&oe=5EA1BED8
A fidesz nem jobboldali párt, hanem szekta, de erős maffia beütéssel. A fideszmaffia se nem jobboldali, se nem centrista, se nem baloldali, se nem liberális, se nem konzervatív hanem egyszerűen hatalom- és pénzéhes rablóbanda. John McCain ( amerikai republikánus szenátor és elnökjelölt volt) mondta, hogy Orbán neofasiszta diktátor és ugye ő azért tudta, hogy mi hol van a politikai palettán. Ártunk és ormányunknak annyi köze van a jobboldali konzervatív eszmékhez, mint Rákosinak volt, vagy Ceaucescunak. Ezek nem politikusok! Elvtelen köztörvényes bűnözők!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90522055_3005452386348729_5423656741151703040_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=DWKHA_W4wDwAX8oJyAx&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=774dc89cf6c3332b7b727efb3ffd15c9&oe=5E9EB7E5
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91110034_623082755213658_3089356086088564736_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=1480c5&_nc_ohc=XViZJo3WdBEAX91iQy-&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d084d9bda7a85c40da7d2751f11bcca1&oe=5EA44941
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91399499_1075193566194661_1903247137257291776_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=1480c5&_nc_ohc=x1EyAWHbYGsAX_jaAse&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b189cd5609c12b580b284fdf3c2583db&oe=5EA73809
FLETÓ
@Eladott Ország: Azért kívánok neked minden jót! Még vagy 35 évet egészségben El ne vegyen a KORONAVÍRUS korodnál fogva!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 08:50; Biztos túlélem, ha ilyen jó vírusirtói kezekbe kerültem.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90429945_2520258498227227_8392361818596573184_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=9nCc4Biq8OcAX_JnUrX&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=98df5fc0d45f52b9359c812be53441df&oe=5EA55321
nemzetség leszármazottai...a nyelvüket még meg kell fejteni, mert annyi baromságot halandzsáznak össze, hogy szinte követhetetlen... Rezervátumba velük: jó amerikai módra...pl. Szegeden van egy Csillag nevű rezervátum...meglehetősen jó névnek örvend...kicsit zsúfolt...de ők még beférnének...FŐLEG NÉHÁNY, NÁLUK BECSÜLETESEBB FOGOLY SZABADON ENGEDÉSE UTÁN...
A dakota törzsfőnöktől kérdezném...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/90304743_2514313712155039_9204961943008313344_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=rvit08NREQQAX9YTSHX&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=7&oh=17c53952bd7ecb169b2d77e55d3943f2&oe=5EA54E76
Az operett törzs A Nemzethy Sámán és Enyves Kéz mindentől megvéd.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89463390_2506534696266274_1815167764722089984_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=2Lgj9FNByQMAX9kZuda&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=040c86274e26a96430080c613c77b91f&oe=5EA88EDB
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/84054904_3642988892410100_5095975170535849984_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=jxuINanepuoAX8zeZGr&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=cce008b5397005980587414f15cda431&oe=5EA38BFE
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/90418276_10157844369851405_1620916744795193344_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=MrG8sqzbEuMAX_ywjRD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=6&oh=003a797e91b1e634838d742a263a6fa8&oe=5EA755E5
FLETÓ
@Eladott Ország: Minden nap csak 9.00-12.00 menj ki, de akkor mindenképpen!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
FLETÓ
@Eladott Ország: Pökhendi vagy! De ez nem az én bajom!!!
FLETÓ
@Eladott Ország: FURCSA EGY BETEGSÉG EZ AMIBEN TE SZENVEDSZ!
Eladott Ország
@FLETÓ: Kihagytam az életemből a fidesz szemináriumot.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81913540_705481519858584_6125368884519239680_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=g6nLSDiWd6wAQnzaMweJ7bF8DN5t7tWGPmMSC7U95EWLOJU8XF3vLxd-Q&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=0b40806f87e5d3887ba5c68e87ef7d62&oe=5EA0B91A
Túlkompenzálnak az elvtársak, az ő nagyonkeresztény-tyúdekonzervatív' hevületükben. Lásd még Orbán, Kövér Pintér, Matolcsy, Bencsik, Bayer és a többi elvtársak. Csak a seggek változtak...Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt évtizedekben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg és ez, az egyélőisten Orbán Viktoré lett. A felerősödött verseny miatt ma tényleg csak a legjobb seggnyalók tudnak talpon maradni. De egy valami biztos: ha ezen a piacon próbálkozik ma valaki, még a kétségekkel együtt is nagyobb esélyekkel juthat feljebb, mintha olyan tevékenységet végezne, amire a többség klasszikus értelemben vett munkavégzésként tekint.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82213949_712768095796593_516485292111167488_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=6IpdHkQ3JcAAX_FqEu5&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d1712253559b911c1997692a14c928ec&oe=5ECFECBE
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/80846492_2902185856506627_3448807448188551168_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ohc=LRCuZTNcEKsAQnCPNH_FWNeuHNhhXTBqxiqLIPTac4YB0T027ZNm7-5cg&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=8b62cdd9a515f7df384f8cc91fd269f0&oe=5E94D35E
FLETÓ
@Eladott Ország: "Az ember olyan előszeretettel részrehajló, és képes olyan elvont következtetésekre, hogy szándékosan eltorzítja az igazságot és letagadja a saját érzékszerveivel tapasztalt valóságot, csak azért, hogy igazolja saját logikáját."

Fjodor Dosztojevszkij
Rockxy
gyurcsányiék?
hát hogy na?
na?
padlógáz hejjett padlófék!
FLETÓ
@Eladott Ország: Ezt le is írhattad volna! Kár az időt pocsékolni a gyártásra! Tudod rövid az élet!
Sámannus
@Eladott Ország: Segítek nektek csak egy kis időutazásra hívlak bennetek. Most a lottó szelvény ára játékonként 300 magyar forint. Ezt decembertől fizetik az emberek érte. Akkoriban a védőmaszk ára 25 Ft/darab volt tehát egy tucatot lehetett érte kapni. A szerencse játékokra értelmetlenül kiszórt pénzeket a léhűtők zabrálják szét a haverjaiknak ás talán még valamennyit az államnak is. Nem szoktam itt az útját követni, de csak minimálisan marad ebből a szerencsés nyerteseknél is.
A lényeg az tizenkét darab maszk amivel védhetné magát a háziorvos, ha lenne vizitdíj, csak egyetlen beteg látogatása esetén. Ma a kormány vészhelyzetben el tagadja, hogy szükség van a maszkokra azt is hogy az ő feladat lenne. Hajrá Ferikém kenjétek a szart jól a fejükre ezeknek a háromszáz forintos budiforradalmároknak, milyen pusztítást végeznek ebben az országban a totális hazudozásukkal az ingyenes egészség ügyről amit évről évre alul finanszíroznak és mára életmentésre sincs kapacitás.
Eladott Ország
FLETÓ
@Eladott Ország: Hány diplomád van neked?!
FLETÓ
@Eladott Ország: Károly bácsi is ezt mondja + te is? Őt ismétled, Károly, vagy magadat?! Ez már a tudathasadás!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: Te IQ bajnok, fideszes seggfej, tajparaszt! Miért nem egymástól kérdezitek meg az iskolai végzettségeteket?!
Ízelítőül csak néhány emlékmorzsa: Az ides tezsvír réti néger csúti stróman, Farkas Flóri: Jaj de imádtam a 6. osztályt. Életem legszebb négy éve volt!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83944461_134905074655959_8125329725980672000_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=2Piuyf062BcAX9jq-fE&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d367cc63cc92eedc737855e8f6d23175&oe=5ED4573B
mélykeresztény-konzervatív, heteroszexuális állásinterjú a minisztériumban a fidelitas hinfiai és honleányai között:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/88360883_218183399333956_7091584033305395200_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=07e735&_nc_ohc=Aq9f3FqcwGEAX9yV9kO&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=4420030a01db2d8bcba259d288abc7c0&oe=5EA62C3A
Rezsipacal, iskolás kora óta küzdő sportol: írás, olvasás, fogalmazás...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83497179_120874332780002_120752696289394688_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ohc=89-njkHMbdIAX88ZhnN&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=efec19db33d5a5d1a1192dff43c5e02b&oe=5EBED68F
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/87111521_2497525760500501_8388103659170299904_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=plT0y7j9DCoAX8-pYLY&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6fe6b21176bb81d59c8cc902ee02ec19&oe=5EA7D264
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/87274354_2760607914027292_4838079413956378624_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=1480c5&_nc_ohc=g2yBTKt0K88AX9MgZJK&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=89925c2ca3fe6ff3dc42b32f51783b0c&oe=5EA738D3
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89113023_1440696402801756_8301077202162679808_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=1EZ8MOXWYycAX-o4HA8&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=374c23432bcead2536c513dfc7f42653&oe=5EAD3E2A
flex
@FLETÓ: Hány diploma kell ahhoz, hogy beüss egy szöget a panel lakásod betonfalába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok