Szinetár Dóra nőnap alkalmából hosszú posztban vallott az Instagramon arról, hogy ő Makranczi Zalán mellett érzi igazán nőnek magát.

Szinetár Dóra: általa lettem Nő

Fotó: Szinetár Dóra / Facebook

"Mindenki máskor, mástól és máshogy érik nővé. Az ideális talán az lenne, ha nem kellene hozzá más, csak mi magunk. Hogy felnövünk, és testileg és lelkileg éretté válunk a nagybetűs Női szerepre. De valahogy a világ nem így működik.

Tükrök közt élünk, amik mind visszajeleznek valamit.

Ezek a tükrök emberek, és helyzetek. Amik alapján értékelni kezdjük magunkat. "Jó nőnek", vagy "nem olyan jó nőnek", vagy "selejtnek" adott esetben. Szülői visszajelzések, társadalmi elvárások, az iskolai osztálytársak, az első szerelmek, a média, a kollégáink, a barátnőink, a tágabb életközösségünk. És

így szép lassan kialakul a kislányban egy kép, hogy ő milyen nő. Hogy nő-e egyáltalán.

Aztán férjhez megyünk -vagy nem, gyerekeket szülünk – vagy épp nem , és ezek a helyzetek is mind valamilyen tükörként mutatnak rólunk egy újabb képet.

Én is voltam már annyi minden... kiscsaj, anyuka, barátnő, társ, partner, kolléganő, jó/rossz színésznő, feleség, szerető... aztán lassan nyolc éve találkoztam valakivel, akinek a tükrében NŐ lettem.

Csupa nagybetűvel. Késő volt? Nem tudom... nincs ideális recept. És amúgy is, szerintem mindennek úgy kell lennie, ahogy van... és ez most jó így. Nagyon.

Én tőle-miatta-általa lettem NŐ. És azóta Boldog a NŐnap.

Ezt kívánom minden nő-társamnak! Hogy találjon egy olyan tükröt, amibe ha belenéz szépnek, szexinek, okosnak, és kívánatosnak látja magát minden nap! Mások bármit is gondolnak erről... mert akkor egyszercsak azzá is válik! NŐ-vé!!" – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindenki máskor, mástól és máshogy érik nővé. Az ideális talán az lenne, ha nem kellene hozzá más, csak mi magunk. Hogy felnövünk, és testileg és lelkileg éretté válunk a nagybetűs Női szerepre. De valahogy a világ nem így működik. Tükrök közt élünk, amik mind visszajeleznek valamit. Ezek a tükrök emberek, és helyzetek. Amik alapján értékelni kezdjük magunkat. "Jó nőnek", vagy "nem olyan jó nőnek", vagy "selejtnek" adott esetben. Szülői visszajelzések, társadalmi elvárások, az iskolai osztálytársak, az első szerelmek, a média, a kollégáink, a barátnőink, a tágabb életközösségünk. És így szép lassan kialakul a kislányban egy kép, hogy ő milyen nő. Hogy nő-e egyáltalán. Aztán férjhez megyünk -vagy nem, gyerekeket szülünk – vagy épp nem , és ezek a helyzetek is mind valamilyen tükörként mutatnak rólunk egy újabb képet. Én is voltam már annyi minden... kiscsaj, anyuka, barátnő, társ, partner, kolléganő, jó/rossz színésznő, feleség, szerető... aztán lassan nyolc éve találkoztam valakivel, akinek a tükrében NŐ lettem. Csupa nagybetűvel. Késő volt? Nem tudom... nincs ideális recept. És amúgy is, szerintem mindennek úgy kell lennie, ahogy van... és ez most jó így. Nagyon. Én tőle-miatta-általa lettem NŐ. És azóta Boldog a NŐnap. Ezt kívánom minden nő-társamnak! Hogy találjon egy olyan tükröt, amibe ha belenéz szépnek, szexinek, okosnak, és kívánatosnak látja magát minden nap! Mások bármit is gondolnak erről... mert akkor egyszercsak azzá is válik! NŐ-vé!!! ‍️‍#nőnap #boldognőnapot #szerelmem #édesférjem #nőneklennijó

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Life.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
@Mirabilis: Három pasija volt, az egyáltalán nem sok. És mindhárom becsülte, szerette annyira, hogy feleségül vegye és gyereket akarjon tőle.
namihami
@Mirabilis: Ez az ahány pasi, annyi gyerek---nálam erősen necces.
Szerintem a pasik száma úgy az esküvők, mint a gyerekek számát jócskán túllépi. Hallva, olvasva az ""örök szerelmeiről"" ez némileg nagyobb merítés mellett történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.