A Demokratikus Koalíció képviselői továbbra is úgy gondolják, hogy a kormányzati kommunikációra szánt pénzek egy részét költsék a koronavírus-járvány elleni védekezésre.

Koronavírus: a DK szerint a propagandára szánt pénzt inkább a védekezésre fordítsa a kormány

A költségvetési bizottság DK-s elnöke hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy az általa vezetett szakbizottság aznapi ülésén a kormánypárti képviselők leszavazták a Demokratikus Koalíció erről szóló beadványát.

Varju László azt mondta, hogy a kormány pár héttel ezelőtt 150 milliárd forintot különített el "propagandára". Hangsúlyozta, hogy a DK ebből 24 milliárd forintot akart átirányítani a koronavírus-járvány elleni védekezésére. A DK alelnöke hozzátette, a kormány és a Fidesz szégyellje magát, mert fontosabb számára a "propaganda", mint az emberek biztonsága.

Bősz Anett, a DK parlamenti frakciójának tagja úgy értékelt, hogy sem a tárgyi, sem a személyi feltételek nem adottak a megfelelő védekezéshez. A politikus kiemelte, bíznak az egészségügyi dolgozókban, de az elmúlt években nagyon sokan mondtak fel közülük, ezért nincs elég ember az ágazatban.

A Magyar Liberális Párt elnöke elmondta, hogy a költségvetési bizottság kormánypárti tagjai a hétfői ülésen nem vették tárgysorozatba azt az ellenzéki nyugdíjemelési javaslatot, ami a váratlanul megugrott infláció hatását célozta korrigálni.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem csak a kommunikációra szánt, vagy mit csinált lóvét, őfélesége és stábja számára, részére, vagy mi a 2020-as költségvetésből, félcédulával LETARTÓZTATOTT
.
---- A miniszterelnökség, és társult kapcsolata részére ... 1.230 milliárd (repi lóvé)
szemben
---- Az önkormányzatokra .. ...808 milliárd Ft-ot szán a BUKsza őr, és ezen kívül még
.
----- Még többet szánnak propagandára: 150 milliárd mehet propagandára
.
hvg.hu/gazdasag/20200220_A_propagandavonaton_nincsen_fek_150_milliard_mehet_kommunikaciora
.
Mit képzel magáról ez a zabravetyi bagázs akkor, amikor a kórházi beszálítóknak nem egyenlítik ki a cehet, amúgy KORONAVÍRÚS világfertőzés idején!
.
Egyszerű a képlet, a rongyrázást abba kell hagyni, és átutalni a járvány leküzdésére!
ómió
Akkor ne kórházbezárásra? Avagy az információ az efftársaknál már propaganda?
CsipkeRózsa
Azt a pénzt már kifizette előre, nem úgy szokta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.