Az Alaptörvény és a katasztrófavédelmi törvény is ír róla, árvíznél már volt ilyen 2013-ban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez idáig ez a kormány jogainak a kiterjesztését jelenti!
Ebben az esetben nem lenne kötelességük pl. az egészségügyi intézmények dolgozóinak a védőfelszereléséről gondoskodni? Nem a látszat védelmet szolgáló maszkra gondolok! Eldobható védő ruha, kesztyű,cipővédő. Működő monitorokra, lélegeztetőgépekre, kellő mennyiségű oxigén palackra, vizsgálathoz szükséges laboranyagokra, gyógyszerekre, infúziókra stb. És ez csak az alap! Vagy ha csak a kormány szólalhat meg, ellenzéknek szilencium, akkor ezek az alap dolgok rendelkezésre fognak állni? A személyi feltételekről nem is beszélve! Ja igen, erre nem kell a propaganda milliárdokból átcsoportosítani, mert az a lényeg! A tények meg csak megzavarják a híveket!
sokanvagyunk
@Nessy: ..."átcsoportosítani" - gondolom, elsőnek a foci-taót fogják az egészségügybe.
Pálinkás Pál
" korlátozhatják a járműforgalmat (közútit, légit, vízit is),
bezárhatják az oktatási intézményeket,
korlátozhatják a lakosság közterületi tartózkodását,
lefújhatják a rendezvényeket, gyűléseket,
szabályozhatják, ki jöhet be az országba, ki mehet ki és ki hova utazhat országon belül,
elrendelhetnek kitelepítést,
elrendelhetnek kijárási tilalmat,
ideiglenesen államosíthatnak cégeket: „veszélyhelyzet súlyosbodásának közvetlen veszélye esetén, annak megelőzése céljából gazdálkodó szervezet működése rendeletben – a (3) bekezdésben meghatározottak szerint – a Magyar Állam felügyelete alá vonható”,
ideiglenes polgári védelmi szolgálatot is elrendelhetnek.
"

ez volt a cél...márc 15. letudva... migránsok kökemény fegyelmezése jogosan... és mindez a hatalmas járvány miatt ami magyarországon 13-20 embert érint.../megelőlegeztem/ a többszázmilliós Európában meg 16000-et...jórészük 70 felett!!! Ezzel befejeztem...továbbiakban az egész nem érdekel!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Látod, ez még segít is ínséges időkben a költségvetésen, ha a 70 felettiek dobják fel a talpukat. Lehet spórolni a nyugdíj és tb kasszán! Továbbá nem "éljük föl a fiatalok jövőjét", ahogy fogalmazott hazánk egyik nagyja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.