Az Emmi és az orvosi kamara közti vita az elmúlt napokban például a védőfelszerelésekről szóltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csipetke: A "sebész maszk" a beteget védi, hogy az orvos arcáról ne kerüljön baktérium a sebbe! Miután a vírus nagyságrenddel kisebb a baktériumnál, ezen kényelmesen közlekedik oda - vissza! Ez a klasszikus "sál a kirakatban" , azaz dekoráció, jelen esetben.
Lehet, hogy ez olyan illiberális vírus, amely pártunk és kormányunk VIP betegeit nem támadja???
kissé felnőttem
@csipetke: ezt meg személyesen a nagyhangu urnak kéne a szájába rágni, de őkelme arról döntött, hogy ilyesmit most" nem exportálhatunk !! " nem mindha eddig mi láttuk volna el a világot csak viktor ezt honnan tudná.szépet jót tán az okosság látszatát is akarta kelteni, sikerült
Eladott Ország
Érdekes, nem oly régen Orbán Viktor védőmaszkokat ígért Szlovákiának, úgy gondolta van itthon dögivel. Közben horrorárakat diktálnak a koronavírus vámszedői. A maszkok normál körülmények között 150-400 forintba kerülnek, jelenleg azonban 1000-2000 forintért árulják őket. A vírusokkal egyedül az FFP3-as besorolású maszk tudja felvenni a harcot, amely 99 százalékban megszűri a levegő részecskéit, és főleg a vegyiparban használatos. Baj van gazdagon a doktor miniszterelnök úrnál.
kissé felnőttem
jut eszembe mai : János kórház személyzete ...olvasható 5-6 napig védőfelszerelés ... aztán ...
kissé felnőttem
@Eladott Ország: kereslet kinálat alakulása határozza meg az árakat... most ?
Tankolni érdemes menni és elmarad a II. taxis blokád. 355 a gázolaj mifelénk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.