Az NKM Nemzeti Közművek az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, további rendelkezésig bezárja ügyfélszolgálati irodáit – közölte a cég az MTI-vel szombaton. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) is erről adott tájékoztatást.

Ügyfeleiket arra kérik, hogy ezen időszakban válasszák a teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot vagy juttassák el megkeresésüket írásban a társaság e-mail- és postacímére.

Egyre nehezebb hétköznapok: bezárnak a közműves és útdíjas ügyfélszolgálatok

Az NKM honlapján minden információt megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz igénybe – tették hozzá.

Korábbi tájékoztatásuk szerint azzal is segítik ügyfeleiket, hogy felfüggesztik a kikapcsolásokat a lakossági áram- és földgázszolgáltatás területén.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) hétfőtől március 31-ig szünetelteti a személyes ügyfélszolgálatot a járványveszély miatt. A NÚSZ Zrt. az ügyfeleknek a telefonos és online elérhetőségeket ajánlja. Az ügyfelek bármilyen ügyet intézhetnek ilyen módon, ha jelzik azt a megkeresésükben. A NÚSZ Zrt. mindegyikükkel felveszi a kapcsolatot – írták.

A személyes ügyfélszolgálat átmeneti felfüggesztése ugyanakkor nem mentesít az ügyintézési felelősség és az úthasználati díj megfizetése alól – olvasható a közleményben.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Az az egy szem honlap nem fog összeomlani? Csak kérdem!
jesz
és tessék mondani a " Vidám vasárnap" című tömegrendezvény ugye nem zár be?
Mert az már a vég..
simmering73
Szinte mindent online intézek. Ha olyan csekkem van amit postán kell feladni, évek óta utam során lévő kis postákon adom fel. Nincs sorba állás.
Qqberci
Elvtársak! A Qrmány a hejjén van!!!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.