A miniszter Budapesten járt, és fotó kedvéért beállt a magyar belügyminiszterrel.

Pintér Sándor kezet fogott a koronavírusos marokkói miniszterrel

Szombaton este közölték a marokkói lapok, hogy koronavírussal fertőződött meg Abdelkader Amara, az ország közlekedési és vízügyi minisztere.

Abdelkader Amara megfertőződése azonban nemcsak Marokkó, de Magyarország politikusainak is fontos hír. A miniszter a héten ugyanis európai tárgyalásainak utolsó állomásaként szerdán Magyarországon is járt és egy rakás magyar politikussal tárgyalt.

A Mapnews cikke szerint találkozott Mosóczi Lászlóval, az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkárával, a Réaltiés Online szerint pedig Pintér Sándor belügyminiszterrel is tárgyalt.

Egy fotó tanúsága szerint a tárgyaló felek nem sokat törődtek a koronavírus-járvány idején ajánlott biztonsági intelmekkel és Pintérrel bemutattak egy klasszikus fotós kézfogást is.

A fotót itt tudja megtekinteni.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Remélem az nap még Orbán,Semmilyen Zsótit,Csotrogány Tónit,Polt Petyát,És sorolhatnám tovább,hogy kikkel is foghatott volna kezet. Sőt némelyiknek még puszit is adhatott volna,biztos ami biztos alapon.Sajnos az a gyanúm,hogy ezt és a hozzá hasonló alakokat még a vírusok is nagy íveb elkerülik. Kora miatt éppenségbbel a veszélyeztetek közé tartozik,de neki luxus karanténja lesz,úgy hogy onnan is bele tud dumálni az életünkbe.
Mrfingusz
@Yeromos: Isten mentsen tőle,csak látogassa meg az összes szarházit élükön a csutival :)
Mrfingusz
@cikicakk55: Bízzunk benne hogy nem annyira finnyás ez a vírus :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.