Ha már minden március 15-i ünnepséget lemondtak, az ellenzéki pártok közös videóüzenetet küldtek a nemzeti ünnep tiszteletére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyszerű!!! Gratula a megszólaló ellenzéki pártoknak!!!
Így kell csinálni!!! Szép ünnepet!!! Szép jövőt!!!
tudode
Köszönet!
.
A megélhetési fideszesek példát vehetnének Hadházy Ákosról, aki következetesen ostorozza a rablógarázdálkodókat
.
www.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/fidesz/orban-viktor

!!!
verőce21
Most itt a jelen Magyarországában úgy áll a politikai helyzet, mint volt a Nagy Francia Forradalom előtt.
Ha ez a sokféle akarnok, politikai csőcselék meg tudná dönteni a hatalmat, a "királyságot", utána egymást kezdenék el lefejezgetni, különböző ideológiák jegyében. (Környezetvédelem, valódi demokrácia, zöld mozgalom, fiataloknak a hatalmat, stb.)
Teljes anarchiába taszítanák az országot, a különböző jelszavak mentén és jegyében! Romba döntenék az elmúlt tíz év gazdasági és pénzügyi stabilitási eredményeit!
Láttuk, milyen mohón vetették rá magukat az ök. választások után megszerzett városok kasszáira, kifosztva azt a mégtöbb funkcionárius révén, a fejlesztéseket sutba dobva.
Ne hagyjuk, hogy ismételje önmagát a történelem, mert azokból a hőzöngésekből és anarchiából semmilyen építő eredmény nem született, végül egy tábornok katonai diktatúrája vetett véget az esztelen harácsolásnak és gyilkosságoknak. Amiben jóval túlteljesítették a megelőző rendszereket és mindig a nép látta a kárát.

Ez a jelenlegi márc. 15-i üzenet, hogy vigyázzunk egymásra, vigyázzunk szeretteinkre és ne hagyjuk, hogy politikai kalandorok vegyék kezükbe az ország "irányítását", mert abból a népnek jó nem származik.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.