Fáradtak és feszültek a karanténban dolgozó orvosok és ápolók – ez derül ki abból a videóból, ami a Szent László kórház fertőző osztályán készült – írja a 24.hu. A videón látni, ahogy egy ápoló és egy orvos egy férfival vitatkozik.

Fáradtak, feszültek az orvosok és a nővérek egyaránt – derül ki az RTL Klub Híradójának riportjából, amelyet a Szent László Kórház karanténjáról forgattak. Megszólaltattak egy bent őrzött pácienst is, aki elmondta, a legnagyobb gond a bizonytalanság. Ő például teljesen ellentmondó információkat kapott arról, hogy hány negatív teszt után mehet haza – nyilatkozott a riportban.

Az RTL Klub Híradójához eljutott felvételen a karanténban lévők azt sérelmezik, hogy elmondásuk szerint egy szobában kell lenniük a frissen érkezettekkel, miközben az ápoló és az orvos arról beszél, hogy

az egész kórház tele van és percenként jönnek az újabb betegek.

A Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke azt mondta,

egyre nagyobb a nyomás az amúgy is túlterhelt nővéreken és orvosokon.

Soós Adrianna úgy tudja, legalább 30 egészségügyi dolgozó került már karanténba azért, mert valamelyik kórházban érintkezett koronavírusos beteggel.

Forrás: RTL Klub, 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
De stadion van elég, ugye? A többi meg le van szarva. Hogy az Isten rohassza rá az eget erre a tolvajra, most már lassan tömeggyilkosságért is felelősségre kell vonni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@verőce21: Csak nehogy olyan legyen mint a kínai ami raomlott a karantenban levokre. Persze ez is egy módja a fertozottek számának csökkentésére.
verőce21
@Yoda69: Ne olyan legyen, de az nem az újonnan épült kórházak egyike volt. Egy régebbi...
verőce21
Hiába hőzöng bárki, ezekre a létesítményekre, mármint fertőző kórházak ágyszámára normatíva van lakosságszámra vetítve, "békeidőben". Minek építettünk volna belőlük többet?
Ezeket is le kell bontani a veszély elmúltával!
Pálinkás Pál
@verőce21: Te igen marha...nem a fertőző ágyakról van szó... hanem globále tönkrevertétek az egészségügyet az elmebeteg fűrered játékai miatt...vazze...hivatalosan 32 fertőzött ,és már ennek gond az elhelyezése??? azt ugye tudod hogy remélem betesz nektek ez a járvány,talán mág a sok agymosott is rádöbben micsoda dilettánsok vagytok!!!
Yoda69
@verőce21: Aha, valoban regebbi. 2 eve epult.
kissé felnőttem
ezért meg a kórház vezetése felelős, ebben a kásler is értendő. pénz nincs, nővér nincs, túlóra feszültség ezerrel.na eszközök tárgyi anyagi személyi feltételek?
regény és filmcim lesz ebből pedig rég megíták : " elfujta a szél " cimmel. vagy el fogja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.