A leghitelesebb információ a koronavírussal kapcsolatosan az egészségügy dolgozóinak szakmai véleménye – hangsúlyozták. Ellenzéki pártok azt ajánlották a kormánynak, hogy az egészségügy dolgozóinak szakmai véleményét, javaslatait nyomatékosan vegye figyelembe a döntések meghozatalakor.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
lófaszt.mint azt tudjuk a teszkósnapóleon mindenhez jobban ért.
RonaGyuri
Nagy, túl nagy úr a megszokás

avagy miért nincs sok értelme az ellenzéki megnyilvánulásnak

Jegyezzük meg, hogy az egységes fellépés alapvetően helyes és azt is, hogy maga a javaslat így egy kicsit általános, de legalább nem szájbarágó, s főleg nem tesznek úgy; mintha…

A derék MTI jóvoltából tegnap este ismerhette meg az olvasó azt a közös közleményét, amit a Jobbik, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum, a Liberálisok, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatójára reagálva.
Nos a dolog sokkal bonyolultabb annál, mint maga a betegség, lévén ártunk és qurmányunk képtelen kilépni a megszokott kerékvágásból, s csak magukat adják. Bár az igazat megvallva még arra is van esély, hogy véletlenül igazat mondanak, oly mértékben lövésük sincs a dolgokról! =))
Pálinkás Pál
Ez az operatív törzs nálam vicckategória...marha hiteles egy félanalfabéta kormányszóvivő,meg egy fakabát!!!...ha meg kérdezel tőlük,csak makogni tudnak,meg felmondják amit a csúti engedélyez nekik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.