A történetnek még sajnos nincs vége, de eddig is tanulságos volt. Mint sokan tudjátok, én a Semmelweis Egyetemen phd hallgató vagyok, a feleségem (Zsófi) pedig szintén a Semmelweis Egyetemen tanul, negyedéves gyógyszerészhallgató. " - írta nyilvános facebook-bejegyzésében a budapesti "érintett".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos ez a szösszenet is mutatja ,itthon miért is nem tolonganak a tesztre az emberek...Ilyen tempóban...igen nehéz lenne akár csak 100 beteget szűrni!!!
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Nem is lehet csak úgy tesztet kérni, erős tünetekkel, igazolt vírusos kontakttal kell rendelkezni ahhoz, hogy egyáltalán a fent leírt tortúrán áteshessen az ember. Csak úgy saját megnyugtatásodra, szó sem lehet róla.
Pálinkás Pál
@Macskaszem: hidd el nekem nem is akarok... kb 25 éve nem voltam lázas,az összes eddigi influenzajárvány taknyos tünetekkel átfutott rajtam.../védőoltás nélkül /..ennek ellenére az idősek és a krónikus betegek kiemelt védelmével maximálisan egyetértek,csak a kivitelezése sz@rt sem ér!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.