Megtámadták az oldalt, de már helyreállt.

Hackerek támadták meg a kormány koronavírusról tájékoztató weboldalát

A koronavirus.gov.hu oldal, amin keresztül a magyar kormány tájékoztatja a lakosságot a járványról a mai napon egy időre nem volt elérhető. Dömötör Csaba a Facebookon azt írta, hogy kívülről jövő támadás történt.

A Nemzeti Infkommunikációs Szolgáltató és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet munkatársai részletesen vizsgálják a támadás körülményeit, és a beazonosítás után büntetőfeljelentést tesznek. Bárki is kezdeményezte ezt a támadást, tudnia kell, hogy a büntetőjogi következményeken túl emberéletekről van szó

- írja a politikus.

Szerencsére az oldal most már normálisan működik.

Kép: koronavirus.gov.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Clavigo: Mindegy, ki volt, ebben a helyzetben ez életveszélyes is lehet! El kell fogni, és úgy megbüntetni, hogy leégjen a haja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Biztos nem a szerver fosta el magát aztán most fideszesen össze-vissza hazudozva keresni kell, hogy ki vágta fel az oldalt.. Nyomorékok! :)
nezelodo
Akkor ez most nem gyerekcsíny volt, mint amikor a fijjuk törték fel a politikai ellenfelük honlapját? Akkor még a gülütóni tudta a tutit a gyerekcsínyről. Azzal együtt most a vezér lehúzhat neki egy kipcsák sallert.
Yoda69
Egy nagy szart volt támadás csak sokan néztek egyszerre és ez kicsapta a biztit. Pedig biztos erre a szoftverre is elköltött a fideSS par száz milliót. De mit várjunk ettől ha az 5 milliárdos szavazat számláló program se működött
1magyar
Ilyen rendkívüli helyzetben ezek a hackerek kaphatnának halálbüntetést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.