Hétfőn komoly mélypontra esett a forint, napközben 348 közelében is volt a csúcs az euróárfolyamban. Kedd reggel is jóval 340 felett kezdi a napot, a mostani hangulatban pedig lehet, hogy csak az a kérdés, mikor éri el az újabb lélektani határt 350-nél. Nagyot téptek a forinton Az új történelmi mélypont után hirtelen fordult a hangulat a forint piacán, már 344,3-nál járunk. Az egyértelműen látszik, hogy továbbra is idegesek a befektetők, hatalmasak a kilengések a piacon Megcsíptük a 348-at Az utóbbi percekben folytatta tegnap kezdett gyengülését a forint, új történelmi mélypontot is láttunk a magyar deviza szempontjából. MOST 347,96 AZ ÚJ CSÚCS. Ezzel tegnaphoz képest újabb 0,6%-ot esett a forint. A régióban a lengyel zloty is ezzel egyidőben szakadt be 0,7%-kal. Korábban elképzelhetetlen szinten kezd a forint – Csak idő kérdése a 350-es euró? Reggel 344,47-nél kezdi a napot a forint az euróval szemben, ez ugyan 0,1 százalékos erősödést jelent tegnaphoz képest, viszont...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem kéne orbán elvtarsnak elmondani? Amióta Bajnaitol átvették a kormanyrudat majdb100 forintot esett a forint az euroval szemben. Nem kéne megvárni amig 400 lesz, ráadásul a koronavirust se tudja kezelni.
Clavigo
@Yoda69: Megvárjuk a 400- at,,,, Talán felfogja az a 2 milla ?? kretén is,hogy kikre szavazott. .
Yoda69
@Clavigo: Nem hiszem. A birkakat szerintem nem befolyasolja az Euro arfolyama. Szerintem tobbseguk azt se tudja mi az.
nezelodo
Jaj meg ne mondják a vezérnek, mert lemond, és akkor mi lesz Európával ilyen szaktekintély nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.