Koronavírustól fertőzött mindennapjainkat meglehetősen felrázta a letargia-közeli állapotból, amikor Orbán miniszterelnök belengette, -azóta erről csend van- hogy ha nagyon akarjuk, bezárnak a sulik, de akkor nem kapnak fizetést a tanárok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Béla333: Azért találták ki az átlagot,mert így még a hajléktalan is jómódú lesz.
Statisztikailag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Mr. mikrofonállványnak halvány sejtelme nincs a részletkérdésekről, hiszen otthonában sem tudja hol van a porszívó, de szívatni mesterien tudja azokat az alattvalókat, akik vevők reáJA, papírbúl!
kulabombaafityiszre
@Béla333: Azért találták ki az átlagot,mert így még a hajléktalan is jómódú lesz.
Statisztikailag.
Farkas Tibi
@Nessy: 2500 am van rokkantnyugdíjig :-( Erről ennyit :-( Orbán sikerországa ,lekőröztük nyugatot .:-((((((
csak úgy....
@Nessy: lassan egy hete ,hogy alig sorosoznak,imitt -amott még megy a migráncs szöveg,már alig várom a föleszmélést...,persze, míg lesznek shikarik és erikksonok a földön,addig ez a szöveg bedobható a gondolkodásra képteleneknek a hatalom védelmére...
Nessy
@Farkas Tibi: Ó, Te boldogtalan! Tud valaki segíteni? Én viszont már azon gondolkozom, hogy ha a fiamék kisvállalkozása leáll, akkor tudjak segíteni az egy "magas" nyugdíjból, ameddig ismét neki tudnak indulni. Mert már mindenhol megszavazták / megszavazzák a gazdaság támogatását, nálunk még csak bizottság van! De az már működik. :-((((((
Farkas Tibi
@Nessy: Köszi hogy sajnálsz ,én is mindenkit aki rossz helyzetben van ,megoldom valahogy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.