Rossz ötlet volt Józsefvárosban óberkedni azzal, hogy a kézigránát megállítja a koronavírust.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 17-én 8 óra 51 perckor érkezett bejelentés egy józsefvárosi üzletből, hogy egy férfi vásárlás után egy kézigránátnak látszó tárgyat vett elő, és azzal fenyegetőzött, hogy ezzel megállítja a vírust, valamint azt is közölte, hogy ha kell, akkor fegyvert is elővesz."

Kézigránát-utánzattal fenyegetett, a TEK ment érte – videó

Fotó: részlet a videóból

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Felderítő Főosztály a közlemény szerint azonnal elkezdték a feltételezett elkövető felkutatását, tanúkat hallgattak ki, kamerafelvételeket elemeztek. 

Ezek alapján egy 43 éves budapesti férfit, akit még aznap 12:59-kor a XVII. kerületi Ferihegyi úton a Terrorelhárítási Központtal (TEK) közösen el is fogtak.

"A férfi lakásában a nyomozók kutatást tartottak, ahol megtalálták a fenyegetés során használt, valódira megtévesztésig hasonlító kézigránát-utánzatot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói N. Kálmánt közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nagy az Isten állatkertje, sok mindentől megkímélhetne a sors bennünket, ha nem zárják be az ezeknek való helyeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.