Történelmi mélypontjai közvetlen közelében vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

Meddig süllyedhet még a forint?

Az eurót a szerda esti 354,10 forint után csütörtök reggel nyolc órakor 355,61 forinton jegyezték. Szerdán 16 óra körül a forint történelmi mélypontra, 356,14-re gyengült a dollárral szemben.

A dollár jegyzése 325,38 forintra csökkent a szerda esti 327,31 forintról. Szerdán napközben a forint történelmi mélypontra, 328,05 forintos dollár jegyzésre gyengült.

A svájci frank jegyzése a szerda esti 336,19 forintról 336,24 forintra emelkedett csütörtök reggelre. Szerdán 337,34 forintig ment fel a svájci frank jegyzése, ami új rekord. A svájci frank előző árfolyamrekordja a forinttal szemben 2015 januárjában volt 333,01 forinton.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha a füstös cigány O1G még egy bejelentést tesz akkor nincs megállás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Farkas Tibi
Amig be ne vezetik az Eurót ,ideje volna már végleg eltüntetni ezt a mocskos xemét pénzt .
kereső
Az Eu 200 milliárd Ft-nak megfelelő összegű támogatást ad Magyarországnak a járvány leküzdéséhez. Ha gyengül a forint, akkor ez elérheti a 250 milliárdot- árfolyamnyereség 50 milliárd. Na kinek jó ez "efftársak"??
tudode
Őfélesége "létrehozta a honvédelmi irányító törzset"!
.
Előfordulhat, hogy ettől a lépéstől még a froncsi is hülyét kapott, mivel """ A kormány elkötelezett az ország működéséhez szükséges létfontosságú állami, és nem állami gazdasági társaságok működőképességének fenntartásában ""
.
Ez itt:
.
-----Magyar Közlöny 47. szám 1109/2020 (III. 18.) honvédelmi irányító törzs létrehozása
.
file:///C:/Users/Hopp%C3%A1/Downloads/MK_20_047%20(1).pdf
.
Vajon kivel konzultált őfélesége a létfontosságú üzemek állami felügyelet alá vonását illetően, akkor amikor a vírusok teszik a dolgukat!
kissé felnőttem
messze még a Marianna árok a maga kb. 10900 méterével. felsége álmodik majd mire felébred késő lesz. Amit az EU ad azt más kezekbe kéne tenni. ja törzsek háza lettünk? ujabb törzs légó törzs ? Bezzeg a dohányboltok éjjel nappal nyitva ? tényleg?
Lepényleső
...amíg rajta kívül van konvertibilis valuta?
Béla333
A Fideszes rabló horda lopott pénze valamely offshore számlán van valutában, úgyhogy nem különösebben érdekli a maffiát a Forint árfolyama!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.