Gulyás Gergely a kormányinfón beszélt erről. Válaszolt a törlesztési moratóriummal kapcsolatos részletkérdésekre is. Több mint egymillió maszk jöhet Kínából hamarosan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
6 Milliard Euro vissza nem teritendo tamogatast ad az Unio a korona-virus karok enyhitesere.
Nagy hiba. Ennek a penznek 95%-a orban offshore szamlain fog landolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kormányunk a marslakók támogatása mellett, gondolkozik a munka és jövedelem nélkül maradók támogatásán is? Vagy majd az uniós pénzt is elnyeli a költségvetés, amiben mások a prioritások?
Yoda69
6 Milliard Euro vissza nem teritendo tamogatast ad az Unio a korona-virus karok enyhitesere.
Nagy hiba. Ennek a penznek 95%-a orban offshore szamlain fog landolni.
Pálinkás Pál
orbánék szétverték a gazdaságot...most majd lesz mire fogni...a töketlen ellenzék meg csak bambul...
Nessy
@Apoca: Hja kérem, ez a keresztény demokrácia Orbanisztánban!
Nessy
@Málna: "Minden olyan irány, ami a munkanélküliséget szociális támogatásokkal konzerválja, az rossz, mondta arra, hogy növelik-e a munkanélküli segélyt." erről ennyit! Mint ahogy az időtartamot sem kívánják növelni!
Nessy
@Apoca: Nem fog! Már lassan mindenki beletörődött mindenbe!
Pálinkás Pál
@Nessy: köszönhetően a gyökér ellenzékünknek...hallgatnak mint szar a gazban,már rég polgári engedetlenségre kellett volna felszólítani a lakosságot...a nép is ébredezne,ha érezné hogy van mögöttük valaki!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Reménytelen! Nemrég, amikor a fekete ruhás nővér megpróbálta felrázni az embereket, vagy amikor a pedagógusok emelték fel a szavukat, mindenki kihátrált mögülük, a kormány meg tönkretette az életüket, akik megszólaltak! Most majd a saját bőrükön megtapasztalja a jó nép "világhírű egészségügyünket, a XXI. századi oktatásunkat"! Az ellenzéki pártokat pont a megszólalók kérték, hogy maradjanak távol!
Pálinkás Pál
@Nessy: ezért mondtam az ellenzéket...az ellenzéki parlamenti pártokat!!! nem civilszervezetekre gondoltam...
Málna
@Nessy: Nem növelik. De adják, ha jár, ahogy eddig is.
Nessy
@Málna: Mind a három hónapra a jelen körülmények között!Remek!
Pálinkás Pál
@Málna: elképesztő cinikus vagy...az amerikai kormány családonként 1000 dollárt ad a hirtelen jött kiadásokra...a te fűrered meg kihirdetett egy fizetési moratóriumot,ami természetesen a bankoknak lesz extra haszon, mert a kedves duce elfelejtette a rendeletbe iktatni hogy a moratórium alatt nem kamatozhat a tőketartozás...ergo ,most nyolc hónappig nem fizetsz,de utána jóval többet!!! nem véletlen hogy aki teheti tovább akarja törleszteni a részleteket...ezért vagytok ti ritka undorító horda..és remélem belebuktok ebbe!!!
kereső
Ezért kellett volna egységesen a kkv-nak munkabér támogatást adni, mondjuk két havi munkabérnek megfelelő összeget- válogatás nélkül, a járulékok eltörlése helyet- a sportban etc... A munkabér támogatáson felül adó,és járulék fizetési halasztás- amelyet a vállalkozás a havi bevallásában automatikusan kérhet a nav-tól dec.31-ig. Kamatmentes részletfizetés automizmossal kombinálva. Ha már egyszer a munkahelyek megőrzése a cél- kontárságok a felsőfokon.
CsipkeRózsa
Az Unióból érkező milliárdok felhasználásánál ne legyen alkotmányos pénzek lenyúlása, ne csak a turizmus és a vendéglátás helyzetét vegye a szívére, a munka nélkül maradtak megsegítése legalább olyan fontos.
Málna
@Nessy: Még egy hónap sem telt el. Ne vészmadárkodjatok már megint előre...Én sem támogatom a hosszú távú segélyezést, hiszen jól tudjuk, hogy sokan szívesen élnek ebből. De majd meglátjuk, mi lesz három hónap múlva, ha kell, akkor remélhetőleg lépni fog a kormány.
Málna
@Pálinkás Pál: Reménykedj csak...Ahogy most áll a helyzet, még azt is el tudom képzelni, hogy Orbán megerősödve jön ki ebből a helyzetből. Nagy bravúr lenne, az biztos. Páran eszüket vesztenék a dühtől.:-)
Pálinkás Pál
@Málna: hogy őszinte legyek személy szerint leszarom,mert nálam nem oszt nem szoroz...de ritka egy görény figura..
Málna
@Apoca: Az más, akinek mostanában jár majd le, az tényleg komoly bajba kerülhet.
Azért a 1,5-2-szeres áremelkedés túlzás, egyedül a csirkemellnél ára ugrott meg, ahogy hallom.
Málna
@Pálinkás Pál: Nekem is mindegy. De azért drukkolok Viktornak, csípem nagyon...
Pálinkás Pál
@Málna: az a magánügyed...ritkán hallok ilyet...főleg személyes beszélgetésekben...
Málna
@Apoca: Ma végre kaptam csirkemellet az Aldiban, 1600 Ft. volt kilója.
nevemnick
Nem az a legszomorúbb, hogy lehet, hanem az, hogy lett. Két hete pedzegették, hogy három beszállító középvállalkozó zárja be a kapukat, tegnapi nappal összesen 79 főnek mondtak fel, ebből 2/3-ad családos volt... Vannak olyanok, nem kevesen, akik még idén mennek nyugdíjba... (egy vállalkozó két havi bérrel küldte el a munkásait).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.