Miközben szülő, gyerek, pedagógus közös erővel kínlódik azért, hogy megoldja azt a feladatot, amit jószerivel Magyar Bálint minisztersége óta senki nem vett komolyan, Maruzsa Zoltán, a regnáló kormány államtitkára a csak rájuk jellemző pökhendiséggel nyilatkoztat ki olyan dolgokat, amik egy párhuzamos valóságban helytállók lehetnek, de itt és most dühítő felkészületlenségről tanúskodnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Biztos van testvéred, mert egyedül nem lehetsz ennyire buta.
De annak ellenére fontos a véleményed oktatás ügyben, hogy a jelek szerint világ életedben iskolakerülő voltál, és gyereked sem lehet, mert ember nincs, aki veled összeállna.
Aki Én
@Shikari: ...idős már, így vírus idején nem tervezem a látogatást. Kímélem, ahogy neked is kéne az internet túlterhelést.
De ne feledd, a címed itt már publikus egy ideje!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te még a kergemarhából sem gyógyultál ki igazán és erre itt a koronás!
csak úgy....
@Aki Én: talát gyerek! mi vagyunk a "családja"
Rockxy
ésakkor a zállamtitkár padlótfogott
kereső
Hol a pichába van czunyiné nagysasszony-azon kivül, hogy megtapsolták a parlamentbe- aki több milliárdot költött el eddig a tanulás/tanitás digitalizációjára, a digitális tanyag kidolgozására. Ehhez képest a tanárok, szülők, könyvkiadók, és ki tudja, hogy kik heroikus módon megoldották a feladatot. Köszönet -és tisztelet Nekik. Ez a nem tudom honnan szalajtott meg , tanúbizonyságot tesz a dilettantizmusáról. Ja, a czunyiné által felügyelt és elköltött milliárdokra nemes egyszerűséggel azt lehet mondani- ellopták ezt is+ A magyar parlament hazaárulók gyülekezete, meg tapsol hozzá. Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.