A Szent László Kórház egyik dolgozója is megfertőződött koronavírussal – tudta meg az atv.hu

Kórházi dolgozó és egy 13 éves diák is elkapta a koronavírust Budapesten
Vizsgálatra érkező nő testhőmérsékletét mérik Nagykanizsán, a Kanizsai Dorottya Kórház előtt 2020. március 20-án. A koronavírus-járvány miatt az intézmény előtt szűrősátrakat állítottak fel és bevezették az egykapus beléptetést. MTI/Varga György

Az operatív törzs megerősítette az értesülést.

Az ATV információi szerint a Szent László Kórház gégészetén dolgozó egyik nővér produkált pozitív tesztet.

A operatív törzs azt írta, hogy az említett kolléga

"jó általános állapotban van, szerda este láz és köhögés jelentkezett nála. Ezért a hatályos eljárásrendnek megfelelően megvizsgáltuk koronavírus-fertőzésre."

Koronavírusos egy 13 éves budapesti diák és édesanyja is. Az Indexet egy édesapa arról tájékoztatta, hogy lánya a múlt héten még egy osztályteremben volt a fertőzöttel, de

a kontaktszemélyeket nem tesztelik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
A mellékelt képet nézve, a dolgozók körülállják a potenciális fertőzöttet, gumiruha, maszk, gumikesztyű - de nincs védőszemüveg rajtuk, és a hajuk is szabadon van. Márpedig a vírus állítólag a szemen keresztül is fertőz - és a haját is sok ember simítja meg napközben.
Sámannus
Péterfalvi szerint ez nem személyes visszakövethető információ, és a szabályok erre semmiképpen sem vonatkoznak, mert ez csak a fidesz faszságait szolgálja.
Sámannus
A közvélemény számára kielégítő tájékoztatás azért van csak visszatartva, hogy mészarosék nyugodtan a seggére verjenek az összes forrásnak amit ma elérnek. Gondosan ügyelnek majd arra is hogy ezeket még a történészek is csak az elégetett hullák maradványaiból emelhető hegyek szolgálhatnak homályos bizonyítékul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.