Az ország – elvileg – felelős kormányának vezetője ma azt mondta a rádióban, hogy nem tudja pontosan megmondani, hogy a jelenlegi járvány mely korcsoportokra vagy milyen egészségügyi állapotban lévő emberekre veszélyes.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
azt honnan is? de 5 évvel már fenyegetnek. ezt a családbarátságotÍ?
Nessy
Hallgatva a nesze semmi operett törzsi tájékoztatót, a kormány kommunikációját akkor ledöbben! Adatokat, tényeket, szakmai előrejelzéseket vagy valóban nem tudnak, vagy nem akarnak tudni, vagy kiskorúnak tartanak bennünket! Szankció, szankció! Védőeszközök? Nincs! Lesz járvány kórház, csak a személyi feltételek fognak hiányozni. Különösen látva a jelenlegi helyzetet, ne fűzzünk hozzá vérmes reményeket, hogy simán megússzuk ! Mert el lehet mondani, hogy maszk, fertőtlenítés, kézmosás. Na, ebből a kézmosás elérhető.
Sámannus
@Eladott Ország: Nincs karikaorr rendesen bejelölve a pohosnak.
Sámannus
Aki olvasta az angol tanulmányt ott már olyannak mutatják a járványt amivel a lefolyását úgy szabályozzák ahogyan akarják.
Azért van igaza, mert a pohos túl dramatalizálja a helyzetet. Ami igaz is ő csak a néptől fosik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.