Házi karanténba került egy orvos és négy ápoló Pécsen, mert kapcsolatba kerültek egy koronavírusos beteggel. Az öt kórházi dolgozó közül a lap információi szerint senki nem mutat tüneteket.

Az egészségügyi dolgozók a pécsi megyei kórház tüdőgyógyászati osztályán voltak kitéve a potenciális fertőzésnek: egy 50-60 év közötti férfit láttak el, aki súlyos állapotban került a kórházba. A bama.hu úgy tudja, hogy csütörtök este vitték be a tüdőgyógyászati osztályra a beteget, majd még aznap este átszállították a Koronavírus Ellátó Központba, a megyei kórház T épületébe, miután pozitívnak bizonyult a koronavírus-tesztje.

Az első publikus baranyai esetről a kővágószőlősi polgármestertől tudunk. Ő közölte csütörtökön, hogy a településükön egy embernél kimutatták a koronavírust

– írja a portál.

Házi karanténba került több kórházi dolgozó Pécsett

Egy beteg a Pulmonologiai (tüdőgyógyászati) osztályon került kapcsolatba az öt dolgozóval. A betegről pénteken derülhetett ki, hogy pozitív a koronavírus tesztje, hiszen az ápolókat és az orvost mától vették járványügyi megfigyelés alá.

Ez azt jelenti, hogy immár egy újabb koronavírusos eset biztos Pécsett. Értesülésünk szerint egy 50-60 év közötti férfiről van szó, aki súlyos állapotban került a kórházba. A bama.hu úgy tudja, hogy csütörtök este vitték be a Pulmonologiai osztályra a beteget, majd még aznap este átszállították a Koronavírus Ellátó Központba, a megyei kórház T épületébe.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(bama.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
be kell vonni az államtitkárokat is napi 12 órában EÜ munkaszolgálatra nem csak turbékoljanak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.