Kiborult Budai Gyula fideszes képviselő, amiért az idős, nyugdíjas emberek közül többen a koronavírus járvány ellenére sem maradnak otthon.

A Facebook-posztját Budai a részvét hangján kezdi:

„Megrendülve hallom, hogy két újabb halálos áldozata van Magyarországon a korona vírus járványnak. Egy 68 éves és 79 éves magyar férfi. Őszinte részvétem a családjuknak…”

Majd az írja:

Árulja már el valaki nekem, miért nem lehet megérteni hogy maradjanak otthon??! Hány embernek kell meg meghalni ebben a hazában, hogy végre komolyan vegyük azt a helyzetet amiben vagyunk.

Budai Gyula szerint a magyarok mindent elkövetnek azért, hogy visszajöjjön a diktatúra

Később így folytatja:

Mondja már meg valaki végre, a kutya úristenit ennek a liberális világnak Nem sírom vissza a Kádár-korszakot mert éltem benne, de akkor ha megmondtak valamit az embereknek az úgy volt, de úgy ám!

És levonja a következtetés:

„Úgy látom magyar honfitársaim, és főleg az idősek, hamar elfelejtették azt a diktatúrát, de azt is látom hogy mindent megtesznek, hogy

ebben a válságos helyzetben, mégha ideiglenesen is, de újra eljöjjön az a régi rossz világ!”

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(Facebook/Budai Gyula)

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
1,6 milliárd eltűnt EU támogatást látok a képen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
1,6 milliárd eltűnt EU támogatást látok a képen.
Pálinkás Pál
Mindezt mondja aközben mikor békésen trécsel a díszcigány bűnözővel!!!
Eladott Ország
Emlékezzünk vissza Budai Gyula feljelentőnagyonbiztosra. Miután naponta harsogta bele a mikrofonba, hogy kit leplezett le aznap, egy nyomorult bírósági ítéletet sem sikerült kiharcolnia. Amikor már csak röhögött mindenki rajta, akkor kinevezték dinnyefelelősnek, majd az orosz kaviárt zabálta valahol, mert ahhoz is nagyon ért. Te MSZMP-s picsaszájú katonai ügyész Gyulus! Kóstolgassál dinnyét, az való neked. Közben mesélj róla, hogy a számtalan feljelentésedből hány bizonyult jogosnak és hány pert vesztettél. Nem kellene hülyének nézni egy egész országot, mert egyszer ki talál derülni, hogy nem mindenkinek lazult meg a padlásdeszka.
Qqberci
A diktatúráért a csútkány teszi a legtöbbet...
Béla333
Végül majd kideríti ez a Budai gyerek, hogy egyenesen mi szeretnénk Orbánnak teljhatalmat adni...
Ennek is elmentek otthonról...
dr. prédikátor
te gecitolvaj, te meg megbaszhatod a jó kurva anyádat!!!ZUGÜGYVÉD!!!
tudode
Á!
.
Nincs is diktatúra, csak olyan diktaTÚRHA, olyan bevegyen, ne vegyem be, csak meg ne harapják amiatt, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa, hogy KILENCEDIK ÉVE, amúgy közjogilag érvénytelenül nyomják a mantrát amúgy közjogilag érvénytelenűl (ha egyáltal ezeknek a jogÁSZOK-nak mond valamit):
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+a&aqs=chrome.2.69i57j69i59j35i39j46l3j0l2.7059j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Arról nem is szólva, hogy a vályogház lakó nem is miniszterelnök
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Koronavírus idején annak az országnak olyan mindegy, mivel, kivel remélhetőleg a vírus nem válogat színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül!
Nessy
Ez is komp akart lenni kiskorában, aztán nem komplett!!!
Pont most akartok keményebb diktatúrát bevezetni, mint anno Rákosi pajtás!
RonaGyuri
rinyálás helyett a képen szereplő 3 pribéket kellene elkülöníteni, de végleg! =))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A kurva anyádat, egyetlen gyermekemet külföldre üldöztétek, feleségem 88 éves apját nem hagyhatja egyedül parkinsonkórja miatt. Egyedül én tudok 63 évesen kimozdulni otthonról,ugye munka mellett, mert 60 évesen 41 évi fizikai munka után nem mehettem. Ki a lofasz megy nekünk bevásárolni, ügyeket intézni, tán te Budai majom?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A hurka anyádat, egyetlen gyermekemet külföldre üldöztétek, feleségem 88 éves apját nem hagyhatja egyedül parkinsonkórja miatt. Egyedül én tudok 63 évesen kimozdulni otthonról,ugye munka mellett, mert 60 évesen 41 évi fizikai munka után nem mehettem. Ki a lofasz megy nekünk bevásárolni, ügyeket intézni, tán te Budai majom?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Bocs kétszer ment. Mi van akkor, ha fiatalabb hozzátartozó fertőzi meg, javaslom a 65 éven felulieket, tegyük üvegbúra alá, ha nem kap levegőt, nem kell nyugdíjat sem vinni neki többet
kereső
Végül is igazat mondott a feslett, koszlott bukott katonai ügyész. Magukat tartják magyaroknak- aki nem fidesses, az szerintük nem magyar. Tehát ők diktatúrát akarnak orbán teljhatalmával a benyujtott törvényük alapján. Ezt megerősiti a lovagkeresztes is, meg az itt tobzódó fidess scheggnyalók habonyi serege.
Sámannus
A koronavírus három legfertőzőbb ágense van a képen.
Sámannus
Azért nincs vészhelyzet mert mészáros szállodát újít fel a Balatonnál, az orosz migránsoknak.
jesz
Budai! Miért beszél hülyeséget? A Kádár rendszer alatt sem volt olyan diktatúra, amire a 2bites agyával emléxik.

Ma már más világ van. Azt ugye tudja, hogy a madaras áruház leállt az élelmiszer názhozszállítással? Namost az időseket összeszedi a megállókban az osan busz, leteszi a bejáratnál, aztán tele szatyorral vissza. Amit ígérnek, hogy ellátja az önkormányzat az időseket, azt látom. Becsöngetnek, hogy jöttünk segíteni, aztán kifosztják. Mindig akad aki visszaél. Az idősek ettől jobban félnek, mint a vírustól. Amúgy hány maszkot tetszett osztogatni az utcán bóklászó időseknek? Naugye...
Sámannus
@Horizont: Ha mikrofont lát egyből hányKura fitymamocsok média teleokádja az országot ezek baromságaival.
Clavigo
Szarornyelvű számonkérő és dinnyeügyi államtitkár... .. Faszfej,,inkább logopédushoz járjál,,vagy csináltasd meg a fogaidat..
simmering73
Van egy rossz hírem Budai elvtárs. A diktatúra rövidesen itt lesz. És rosszabb lesz, mint a régi.
CsipkeRózsa
Orbán megvalósítja a tökéletes diktatúrát, Budai pedig elhinti, hogy ez azért kellett, mert az öregek nem maradtak otthon.
A kettőnek semmi köze egymáshoz!
Nessy
@CsipkeRózsa: Eddig fütyültek ránk! Most a mi égiszünk alatt vezetik be az egy személyes diktatúrát!
Ps: drukkolok, hogy a fiadnak ne legyen semmi baja. Meg a sajátomért is, mert kompresszort nem lehet online javítani! Ahhoz oda kell menni!
Aki Én
És ki mondja meg kinek, hogy mit tegyen? Mondjuk amikor a társadalom mondja meg nektek, akkor szót fogadni ám.
Málna
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Fiatalabb rokon, barát, szomszéd? Senki nem akar neked segíteni? Nem lehet, hogy veled van a baj?
Eladott Ország
Budai, te fidesz barma! A diktatúra nem visszajön, márt itt van, te mocskos szarházi!
Málna
Rengeteg ember veszíti el a munkáját, lassan a mászkáló idősekre fog zúdulni a népharag. Nem siránkozni kellene az öregeknek, hanem segítséget kérni.
Béla333
@Málna: 14.51
De! Nyilván mindenkivel baj van, aki elégedetlen a maffia csapat arrogáns, pökhendi, hozzá nem értő irányításával, akinek elege van a hazug, tolvaj, hazaáruló bandából. Mindenki hibás, csak a Fidesz nem...
Málna
@Béla333: Félreértetted. Arra utaltam, hogy az ember maga is tehet róla, ha a környezetében senkihez nem tud fordulni segítségért. Egy pillanatra engedd el a Fidesz-fóbiádat, ez most független attól.
Béla333
@Málna: 15.00
Létezhet olyan variáció is, hogy nem mindig másvalakit hibáztatunk, hanem teszünk valami jót is. Az állam azért van, az adókat azért fizetjük, hogy ha bármelyik állampolgár bajban van, akkor segítsen rajta.
Mi lenne, ha megszerveznék, hogy a nyugdíjas, segítségre szoruló embereknek mondjuk bevásárolnának, vagy kiváltanák a gyógyszereiket és házhoz vinnék?!
Ez ugye fel sem merült a Fideszes fejedben? Hogy lehetne így is?
Csak az állampolgárokat ba@@ni, hogy ha bajban van!
Málna
@Béla333: Ezért írtam, hogy segítséget kell kérni. Ha nincs rokon, barát, szomszéd, akkor az önkormányzattól.
Béla333
@Málna: 15.11
"Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpába lángot,
ne kelljen
korán az ágyra
hevernem,
kérdésre választ
ő küldjön,
hogy hitem széjjel
ne dűljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetők helyett
életet-
nékem a kérés
nagy szégyen,
adjon ugyis, ha
nem kérem. "

Kormorán - Adjon az Isten
justhpeter
Szerencsétlen Budai ! Ugyanúgy sajnálom mint a Rezsi Sziszit. Egy hajóban utaznak. Az egyik a fideSS-kdnp ökle, a másik a fideSS-kdnp ökre.
Málna
@Béla333: Hát akkor adjon az Isten...Meglátjuk, mire mentek vele.
A munkavállalók elveszítik az állásukat, de a büszkeség fontosabb.
kereső
@jesz: Ezek szerint "működik" a katonai felügyelet .Nehogy a hülye, buta otthon megmaradni nem tudó öregnek házhoz vigyék amire szüksége van.
Eladott Ország
@Málna: ma, 15:11; Az önkormányzattól megjött a segítség. Most kellett befizetni, a helyi adókat ( gépjármű, építmény, kommunális, meg amit még helyben kitaláltak adó, stb) március 16.-ig, de sok helyen a csekket is az utolsó pillanatban vagy később küldték meg.
staro2
@Béla333: Nagy László verse,
A Kormorán csak az egyik megzenésítő. Abból a Halmos-Sebő féle az etalon.
Málna
@Eladott Ország: Neked sincs senki, aki segítene befizetni a csekket?
kissé felnőttem
ügyész uram dolgoznak a diktaturán hát ? kivárjuk és akkor most olvassa : a nyugdijas nők 70 felettiek és egyedül maradtak özvegyként, ki menne el helyettük vásárolni? sorolja kérem ! Ja akkor éhen kell hogy vesszenek szervezetlenségre vall de nagyon...
És az urak 70 felett?mind süt főz takarit? bevásárol ?
majd felébred ám ha annyi lesz ha megéli!?
73 vagyok unokámat eddig vittem hoztam az iskolába ősei ? jól olvassa dolgoztak, eddig. akkor sem tapsikolhatok.falun más az élet városokban megint más lakotelpeken meg most már Szörnyűség és nyüg is egyben ha netán arra jár nézzen jól széjjel de gyalogosan.
namihami
Ez a szerencsétlen Pöszemoszat egy optimális Fidesz-cseléd. Az a legpozitívabb tulajdonsága, hogy mivel semmihez nem ért, bármilyen célra elő lehet venni. Akármit el lehet mondatni vele, a hülyesége és a totális agyatlansága révén és okán bármit elmond és még hiszi is a mondandóját.
És, mivel a rokonlelkek vonzzák egymást, a Fidesznek sikerült az összeset egybegyűjteni és egy pártot alapítani belőlük.
Borsodi
Ennek a szájából furcsán hangzik,hogy mi akarjuk a diktatúrát,és kigyakorolja?
Mintha annyira fontos volna nekik az öregek egészsége!
www.youtube.com/watch?v=1UOXEXX2oLQ
Józsipapa
mondja ezt kulagyula - a bukott katonai ügyész;
aki halott személyek nevén kötött bizonyos szerződéseket...
senkiházi...
SystemError
Szegénytöl elvették a börtönbiznisz bulit. Ott állt kihasználatlanúl a polcon szegény:)
Béla333
"Ha elég cinikusak lennénk, azt mondanánk, hogy a rendkívüli felhatalmazási törvénnyel a világon semmi nem változik, mert Magyarországon eddig sem volt valódi parlament, eddig is minden döntést Orbán hozott meg, eddig is azt csináltak, amit akartak. Most csupán megszüntetik a díszletet, felszámolják a látszatot, az lesz az Orbán-rendszer, ami mindig is volt, csupán leplezetlenül: egy nyílt diktatúra. Ennél azonban rosszabb a helyzet, mert a látszat megtartása miatt kénytelenek voltak üzemeltetni a díszletparlamentet, be kellett tartani bizonyos formákat, voltak bizonyos korlátok, amelyeket megkerültek, de az okozott némi nehézséget. Most azonban levetik az álarcot, Orbán abbahagyhatja a pávatáncot. Teljesül a szíve vágya, nyíltan és minden korlát nélkül lehet az, aki: Magyarország korlátlan diktátora. Várható volt, hogy Orbán kihasználja, hogy az ország egy járvány ostroma alatt áll, és bevezeti a nyílt diktatúrát. Mire a járvány elmegy, Orbán már teljhatalmú diktátor. A járvány elmegy, de ő marad."
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/
Málna
@Eladott Ország: Itt most az a téma, hogy az idősek miért nem maradnak otthon. Nem az, hogy ki mit nem szeretne befizetni.
Lepényleső
Annak nem igen kell visszajönnie,ami itt van már legalább tíz éve?
Yoda69
@Málna: Miért csak az idosek maradjanak otthon? A fiatalok ugyanúgy megfertozodhetnek, csak ok kisebb arányban halnak bele a virusba.
Most mindenkinek otthon kellene maradni 1-2 hónapig amig lecseng a járvány. Kína is ezt tette, és lám ott már vége van.
Nem kéne ratolni a felelősséget az idosekre mintha az o nem otthon levesuk okozna a problémát.
Málna
@Yoda69: Azért, mert a fiatalokkal ellentétben ők belehalhatnak a fertőzésbe, de legalábbis szinte biztosan kórházi ellátásra szorulnak. Valakinek dolgozni kell és bevásárolni, de ne ők legyenek azok, akik különösen veszélyeztetettek.
Farkas Tibi
Gyula ! A kutya fáját ! 10 éve birtokoljátok a trükkel csalással megszerzett hatalmat Magyarországon . .-(((((
Konkrétan szétcsesztétek az egészségügyet ,vagy xart csináltatok vele vagy semmit .
Jobb ha befogod most te is a pofádat ! Már megint burkoltan lekomcsizod a saját anyádat :-(((((((((((((
Hibáztak igen az idösek ! Akkor amikor rátok szavaztak :-(((((((((((((((
balos
@Málna:nnedveske:remélem 600 évig élsz és a sivatagban kell letőlteni,hogy ne terjeszd a nemzethy maszlagot!Elég volt ezer évig a jobbágy sors,ne kívánd vissza!
Yoda69
@Málna: Fentebb @Eladott Ország: elmagyarazata hogy miert. Remelem vetted.
Málna
@Yoda69: Én meg már ezerszer elmagyaráztam, hogy nagyon könnyen az idősek életébe kerülhet, ha nem maradnak otthon. Remélem vetted.
Málna
@balos: Csak azt kívántam, hogy ha már ekkora áldozatot hozunk, akkor minden idős ember maradjon otthon - a saját érdekében is. Azt nem kell kívánnom, hogy a vírus azok közül válogasson, akik még mindig nem fogják fel a helyzet súlyosságát, mert az úgy lesz...
Yoda69
@Málna: Miert hegyezed ki az idosekre? Mindenkinek otthon kell maradni es tenyleg csak akkor kimenni ha mar nincs mas megoldas. Elelmiszert venni kell, ha valaki egyedul el, akkor hogy jut el hozza az etel szerinted. A fideSS megszervezi?
Neha az idoseknek is kell menni, de vedekezniuk kell: maszk es kesztyu a minimum.
Málna
@Yoda69: Már ezerszer leírtam ezt is: rokon, barát, szomszéd, ismerős, önkormányzat. Ők segítenek. Állandóan csak a kifogásokat keresitek. Rossz beidegződés.
kereső
Szálljatok már le az idősekről. A "maradj otthon" nem csak nekik szól, hanem mindenkinek- aki megteheti. Azoknak is akik nap-mint nap kifosztják az üzleteket, van idejük megfigyelni, és lefényképezni az időseket- akik "lófrálnak" az utcán- bár lehet, hogy csak a napi csirke-farhát-ért , tejért, esetlegesen sajtért??? ment le a boltba. Mert nem tud tartalékolni, mert egyedül van, és nincs aki ellássa. Te, aki ezen rugózol- miért nem kérdezed meg inkább: segithetek?,és ha miben??? Na leszállni az idősekről- mert nektek mindig kell egy "bűnbak"- hát akkor legyen az a két millió, jól kitaláltátok. Kuss van babám! Maradj otthon Te is, élvezd azt, hogy Te még a családoddal, a gyermekeiddel lehetsz- játsz velük, olvass nekik, kártyázzatok, rajzoljatok.És jusson eszedbe a saját Apád-Anyád, akik ennek a kétmillióan a tagjai.
Málna
@Eladott Ország: Neked ezt hányszor kell elmondani? Gondolkozz, hátha rájössz a megoldásra...
Sámannus
Inkább az erőszak a fontos nem a védekezés. Ez már most bolondokháza. Semmi sem fontos, csak a hatalom.
Yoda69
@Málna: Szerintem nem fog rajonni. Ezert tud hatalomban lenni orban mert sok ilyen agymosott barom szavazoja van mint ez a malna is.
Málna
@Yoda69: Miért kell mindig személyeskedni, ha már elfogytak az érvek? Ez olyan gyerekes. Egyszerűen csak csendben kell maradni, ha már nem tudtok érdemben reagálni.
Béla333
131 fertőzött, katonaság az utcákon, és a Fidesz most tervezi bevezetni a bizonytalan ideig tartó rendeleti kormányzást, amit hívhatunk nyugodtan diktatúrának is!
Elég drámai a helyzet, pláne, hogy még elmenekülni sem lehet az országból, mivel a határok le vannak zárva a vírus miatt!!!
Málna
@Béla333: Majd kinyítják a határokat, ha elmúlt a járvány. Vagy te most azonnal szeretnél menni?:-)
Béla333
@Málna: 0855
Te foglalkozz csak Annácskával... Meg a Propi szerkesztőség cenzúrájának a helyeslésével...
Az előbb már elköszöntünk, ugye tudod, hogy az mit jelent: foglalkozz mással!
Málna
@Béla333: Most megsértődtél, mert igazam volt?
kereső
Nem szolgál ez egyebet, mint elterelni a figyelmet arról, hogy nyilt diktatúra van látható közelségben, éés arról , hogy a kormány semmi érdemlegeset nem tett eddig- ez után sem fog- a járvány megállitása érdekében az egészségügyben, a gazdasági csőd megelőzése érdekében. Mert a hadi helyzet, az akciócsoportok, a duma mind mind csak a valódi tettek helyettesitői. Dumával legyőzni a virus, meg csőre töltött fegyverrel, meg harckocsikkal- különös próbálkozás. Igazi hungarikum- orbánnak hátha még ez is sikerül. Sikerülhet, ha teljes hirzárlat jön.
Béla333
Micsoda aljasság a Fideszesek részéről, hogy a halottak növekvő számára hivatkozva akarják bevezetni a nyílt diktatúrát?!
Béla333
Lehet, hogy 1-2 hét múlva már le sem írhatjuk itt a véleményünket, csak akkor, ha a börtönt kockáztatjuk!!!
Málna
@Béla333: 09:08 Sőt, egész biztos így lesz, Béla. Úgyhogy most gyorsan add ki magadból, ami még benned van...:-)
Béla333
"A parlamentnek benyújtott törvényjavaslat értelmében holnap korlátlan hatalommal ruházzák fel a miniszterelnököt, és előre meg nem határozott időre bevezetik a rendeleti kormányzást, klasszikus kifejezéssel: a diktatúrát. Innentől kezdve a kormány anélkül térhet el a hatályos törvényi rendelkezésektől és hozhat nem részletezett „rendkívüli intézkedéseket”, hogy eközben tevékenységét még a maga ernyedt módján sem ellenőrizheti az eszközeitől már jórészt megfosztott ellenzék."
m.hvg.hu/itthon/20200322_Gomperz_Jarvanypuccs?s=hk
nevemnick
Tegnap láttam egy videót a török diktátor és az orosz diktátor találkozójáról. A törököt több mint két percig várakoztatták az orosz előszobájában, amit a köcsög nehezen viselt el, miközben az orosz részről a résnyire nyitott ajtóból egy fószer leste, hogy miként reagál a török diktátor. Amikor már idegességében leült, akkor szóltak neki, hogy várja az orosz diktátor. Szerintem lesz még egy, vagy két ember aki így fog járni a jóbarátjánál... :D
Béla333
"Kétféle ember él a világon: az egyiket az nyugtatja meg, ha járvány idején járványügyi szakértők tájékoztatják hitelesen és informatívan, a másikat pedig az, ha arany váll-lapos ezredesek hallgatják el a járvány terjedésének területi adatait. Nyilván nem kérdés, hogy a Fidesz szavazói zömmel melyik csoportba tartoznak. Őket nem zavarja, ha a kormány feltalálja az újságírók nélküli sajtótájékoztatót, holott semmilyen más reményünk nincsen arra, hogy az orvosok megfelelő védőfelszereléshez jussanak, mint hogy a közvélemény ezt kikényszeríti a kormánytól. Ahogy kikényszerítette az iskolák bezárását is. A szükséges mennyiségű teszt elvégzését még nem tudta kikényszeríteni, de erre nem is maradna esélye, ha a független sajtó nem számolna be a hiányosságokról, a panaszokról és a külföldi mintákról.

A kormányzati média ebben nem fog segíteni. Az odatelepített trollok néhány hete még bagatellizálták a járványt, újabban viszont azok ellen uszítanak, akiknek köszönhetően a nyilvánosság egyáltalán értesül arról, hogy mi zajlik az országban. A propagandisták értelmezésében minden olyan cikk, amelyik a járvány elleni küzdelem szakszerűtlenségét mutatja be, rémhírterjesztésnek minősül, ezért a szerzők ellen rendőri fellépést tartanak indokoltnak."
m.hvg.hu/itthon/20200322_Gomperz_Jarvanypuccs?s=hk
Béla333
"A vélemény- és szólásszabadság totális felszámolása az új törvényben az, hogy aki a járvánnyal összefüggésben “valótlan tényt állít”, az öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Ki mondja meg, hogy mi a valós vagy valótlan tény?"
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/
vacsi
"főleg az idősek, hamar elfelejtették azt a diktatúrát"
Szerintem senki nem felejtette el. Csak éppen, ha akkor valamit megmondtak, akkor megnézhette magát, aki nem azt tette. Ma meg?A törvényeket még azok sem tartják be, akiknek a leginkább kellene - pl. a nyugdíjak megállapításánál...
Lám, itt egy ORVOS, aki síelés után nem karanténba vonul, hanem vidáman műti a jobb sorsra érdemes betegeit! Pont az öregektől várnak engedelmességet, belátást?
ómió
Szakítani kéne az anarcholiburnyák "alapokkal"!
Béla333
"Orbán eddig is törvények felett állt, a csaló választásokon beállított állandó kétharmados többségével törvényesítette a törvénytelenségeket, de a börtönlakók és a gyöngyöspatai romák ügyében kiderült, hogy már a látszatot sem tartja meg, már nehezére esik a színlelés: a bíróságok jogerős ítéleteit is felülbírálja, felülírja, és önhatalmúlag eltörli. Orbán rendkívüli felhatalmazás nélkül is nagy ívben szarta le a törvényeket, kisajátította az országot, felszámolta a fékek és ellensúlyok rendszerét, a hatalmi ágak szétválasztását, és kézzel vezérelte az országot. Miközben magánosította az ország vagyonát, és a lánya, a veje, az apja, a felesége, a testvére és a strómanjai nevére írta a magyar költségvetés egy részét, és a kezükre játszotta az ország termelő vagyonelemeit. A szemetet az állam kezében hagyta meg, hogy az adófizetők vesztesége legyen (lásd: Mátrai Erőmű), ami hasznot termel, az majdnem minden az övé."
nepszava.us/a-virusra-hivatkozva-eltorlik-a-diszleteket-nyilt-diktaturat-vezetnek-be/

Egy kleptokrata maffia banda! Ezeknek akartok teljhatalmat? Kész öngyilkosság!
volvós
zsebbehokizó buzibudai...vedd már észre, hogy abban élsz ( diktatúra )
nezelodo
Bizony igaza van a Gyulusnak, és ezt nem a temetői fejfákról másolta, hanem ismeri a választási adatokat. Bizony a magyarok a diktatúrát választották, csak még nem tudják, de az igyekezet megvan a Gyulus felekezetében.
Sámannus
Mekkora moslékos fazék van az agya helyén!
Eladott Ország
Pitbull Gyuszi már katonai ügyész korában is súlyos megfelelési és seggnyalási kényszerben szenvedett, mivel szakmailag és emberileg is egy qrva nagy nulla volt. Gondolom, ezért is lett belőle ügyész a katonaságnál. Még a Kádár rendszer idején ügyésznek az ment el, a kevés kivételtől eltekintve, aki minden más pályára alkalmatlan volt. A katonasághoz meg az, akit egyébként nem vettek fel első körben a jogi karra és vállalták, hogy oda szegődnek majd el végzés után, így csökkentett ponttal is felvehetővé vált. Úgyhogy, tiszteletet a kivételnek, katonai ügyésznek nem a jogász szakma krémje ment el.
Klubtag
Budai megjegyzése márcsak azért is öngól, mivel az elvtársai előszeretettel kirekesztenek mindenkit a
magyarság soraiból, akik nem az ő nótájukat fújják...ergo...:o)))
kereső
A járványügyi vészhelyzet alatt Magyarország kirablása vigan folytatódik- állami segédlettel.
24.hu/belfold/2020/03/25/lanchid-palota-orosz-bank-nobilis-kristof/
Nessy
@Klubtag: Drága Budai NERtárs! Majd tessen szövegelni, ha a kormány mesedélután helyett intézkedik is, nem csak verbálisan! Ha majd nem a korlátlan telj hatalom lesz a legfőbb célja Orbánnak, hanem a veszély elhárítás! Jelenleg a 133 bátor ember segítségével "sétálunk" a diktatúrába! Úgy, hogy először gondolkozni, aztán beszélni!
Jozefina
Állítólag a rendőrök mellett katonák is vannak az utcákon. A sétáló embereket, legyen az akár idős korú is, miért nem lehet igazoltatni, hogy miért van az utcán??? Ha indokolatnan (nem élelmiszert vásárol, nem orvoshoz megy, vagy gyógyszertárba, akkor szépen büntizni kell!!! Lásd Horvátország, Németország, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.