Azon töprengek, hogy vajon miért kellenek a tankok. Jó, értem én, hogy megvan a katonai tervünk a koronavírus elleni harchoz, csak annyira balga vagyok, hogy eddig azt képzeltem, ehhez nem lőfegyverekre, meg harci eszközökre, hanem kifogástalanul felszerelt kórházakra, hibátlanul működő egészségügyre, elegendő szakdolgozóra van szükség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: te hülye...nem a magyarok kormánya...hanem az elmebeteg ,seggnyalók kormánya...értelmes ember átnéz rajtatok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Gauntlet: Európa közepén vagyunk. Keletről nyugatra, délről északra és viszont, rajtunk keresztül visz az út. Mostanság nagyon szokatlan helyzetben vagyunk. Nem árt az elővigyázatosság.
Qqberci
@Shikari: Nem mindenki bozgor, mint te...
creativehun
@Shikari: Óriási szerencséd,hogy a virtuális tér anonimitást biztosít a számodra,.Igaz vannak módszerek.,hogy IP aklapján kinyerhető legyen az ilyen mocskos tetvek tartózkodási helye...de annyira kis semmi piondró vagy,hogy ez még senkinek nem ért meg egy percet sem az életéből.
Aki Én
@Shikari: eljött az idő, amikor visszabújhatnál a qrva anyádba, te telebaszott beteg geci.
Ne akard, hogy a valós többség megmutatkozzon, mert a magadfajta ártalamas férgeket fogja először karóbahúzni.
Aki Én
@creativehun: már egyszer összeszarta magát ez a beteg féreg, és elhúzott innen, de nem bírta ki nélkülünk, mert akárhogy is, de mi még szólunk jozzá. Mert kiderült az elérhetősege.
Én már szabályosan aggódom érte.
Nessy
Kormányunk jobban teljesít! Nem verébre, hanem vírusra lő ágyúval! Azért nem szép, hogy az "okos kerítésünk" nem tartóztatta fel a korona vírust! A koronát hagyja itt, van rá jelentkező, a vírus meg csak ellenzékieket fertőzhet meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.