Semmi extra. Csak leírtam, amit MINDNYÁJAN, közösen megélünk. (Na, jó! A Kedves Vezető, és még kedvesebb lakájai a várban nem. Ők biztosan nem. Ott még az udvari kajálda, a Gundel szakácsainak is tuti, hogy van mindene.)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, megálljon a libsibolsikomcsi lázítás! Legyen vége az ellenzéki, sorosista, gyurcsányista (és NÉ) általi rémhírterjesztésnek! Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!
Ki kell végre mondani, hogy azért nincs pl. hús a boltokban, mert a nép felvásárolja, hanem azért, mert gondoskodó, értünk vérét-verejtékét hullató kormányunk mindent bevet és megtesz, hogy megóvjon minket a köszvény okozta roppant súlyos betegség állapotától és következményeitől. Hasonló a helyzet a többi, hiánycikknek számító termék (pl. tésztafélék, tojás és társai) esetében. Az előbbi gondoskodás munkál ebben is. Mivel rövidesen munkahelyek százezrei megszűnése mellett a dolgozó a kijárási tilalom alatt csupán otthon ülhet, ezért vigyáznak arra, hogy ne következzen be náluk a mozgásszegény életmód melletti súlygyarapodás.
Kellhet ennél gondoskodóbb, a népéért robotoló államvezetés? Talán meg sem érdemeljük őket.
Talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.