Kedves Ellenzéki Pártok! Hagyjuk most a hitleri felhatalmazási törvényt, én más, közelebbi példákra fogok az alábbiakban hivatkozni. Szóval, tudjátok, van az a bizonyos Benefit of the doubt. Emlékeztek, amit például Jan Masaryk, a rendkívül népszerű Tomáš Garrigue Masaryknak, Csehszlovákia egyik alapítójának fia szavazott meg a sztálinista Klement Gottwald javára, majd ennek manifesztációjaként belépett a kommunista kormányba, külügyminiszter lett, mintegy demonstrálva, hogy a Gottwald iránt táplált jóhiszeműsége mindenki számára követendő példa.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Varga Judit törvénytervezete, amely kimondja, hogy „Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”, nos ez a szöveg annyiban nem vethető össze a Rákosi-féle törvénykezési gyakorlattal, amennyiben Rákosi idején még nem volt Facebook. A többi viszont stimmel!"

Pontosan! Orbánnak bármiféle többlet hatalmat adni életveszély! Diktátori hajlama van, még inkább csak tönkreba@@a az országot, mint amennyire eddig tette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Normális ember azon gondolkodik el, hogy egy olyan ország-vezetésben - mely a rendelkezésére álló keretekben nem tette meg azokat a ( kötelező ) lépéseket, mely egy feladatból egyértelműen következik -, hogy, miért merül fel lehetőségei szélesítése ?!

Nyilvánvalóan csak (!!! ) eszeveszett hatalmi törekvés az, ami e ravasz, alattomos lépéseiket generálja.

Ezért becsületes ember - akár hívő IS, hiszen őket IS hátrányosan érinti, már a szavazóinak szemébe nézve - semmiféleképpen nem járulhat egy totális diktatúra véres megvalósításához.!!!
relatív
@CsipkeRózsa: Az ellenzék soraiban aláíró nem lehet, vagy végleg kiírta magát a becsületes, józan emberek köréből, bármilyen ' meggondolással ' védekezne IS ! De a regnáló körében IS meg kell tagadni azoknak, aki még emlékeznek a családjuk valaha volt becsületére !!!
Eladott Ország
A rendeleti kormányzásra már Rákosi elvtárs is rájött, de azt mégse merte megtenni, csak ez a rohadt korrupt maffiaállam!
Nessy
"jó választás" volt Orbán részéről ez az (i)gazságügy miniszter! Szépen szót fogad, és a megfelelő javaslatokat nyújtja be, melyet az hívek meg is szavaznak, elolvasás nélkül!
Eladott Ország
@Nessy: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/07/orbanvarga.jpg Őfelsége csatárt igazolt . A narancsmezes honleány látványosan el van ájulva a megtiszteltetéstől. Felért a csúcsra. Nem akkor, amikor 37-szer rúgott a labdába anélkül, hogy az leesett volna, nem akkor, amikor a parlamenti bizottsági meghallgatásán új értelmet adott a Fidesz-hűségben gyökerező nagypályás arroganciának, és nem is akkor, amikor a – szintén a NER csöcsén lógó, közpénzzel kitömött – férjeurával tolt kispályás lakásbiznisz dacára alanyi jogon rászorultnak nyilvánította magát a havi 300 ezres lakhatási támogatással összefüggésben. Varga Judit felért a csúcsra, a pezsgőspohárral a kezében, a feltétel nélküli lojalitásnak és az ötcsillagos szolgalelkűségnek örök mementóként szolgáló kenetteljes mosollyal az orcáján, ami remélhetőleg azóta sem múlt el neki. Azon sem csodálkoznék, ha a poharat eltette volna emlékbe. A hatalmas államférfiú, a sajnálatos módon elvetélt sztárfutballista és sufnijogászból lett maffiavezér beemelte őt a focicsapatába, és azt mondta neki, hogy csatár lehet. Nem azt emelte ki, hogy a fidesz sokévi műanyagjogász felhozatalához képest szakmailag kimagaslóan felkészült és rendelkezik azzal a tapasztalattal, amivel egy potenciális igazságügyi miniszternek (és nem egy futballistának!) rendelkeznie kell. Hanem. Varga Juditra a megyekettes színvonalú futballcsapatként működő kormány csatáraként tekint a gazdája, és ez neki öröm és boldogság. Varga Judit csatár nem fog kérdezni, se visszakérdezni, egy darab önálló gondolata nem lesz, de amit a másik pezsgőspohár tulajdonosa elvár tőle, azt üzembiztosan fogja hozni. Annyival magasabb szinten áll a táplálékláncban, mint Kósa, hogy soha nem fog belebonyolódni saját értelmetlen eszmefuttatásaiba, nem fog hebegni-habogni és szénné égni a nagy nyilvánosság előtt. Márpedig ahol Orbán az egyszemélyes csapat, ő legfeljebb hátvédnek vagy labdaszedőnek kell. Ahogy az összes többi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.