Átfogó, nem halasztható karbantartási munkálatokat végez a következő két hétben az Elmű Budapesten, így számos kerületben hosszabb-rövidebb áramszünetekre kell készülni. Az Elmű Hálózati Kft. honlapján elérhető információk szerint a munkálatok többnyire csak pár órát vesznek igénybe, bizonyos területeken ugyanakkor csaknem tíz órán át dolgoznak majd a szakemberek, ami esetlegesen akár ilyen hosszú áramkimaradásokat is jelenthet az adott városrészekben. Az elmúlt napokban számos levelet kaptunk fővárosi olvasóinktól, melyek arról szóltak, hogy a következő napokban lakóhelyükön az elektromos művek áramszünettel járó karbantartást folytat. Sokan szerették volna megtudni, mi az oka az időzítésnek, hogy valóban szükséges-e éppen most elvégezni a munkálatokat és hogy nem lehetne-e máskor sort keríteni rájuk. A más időkben mérsékelt érdeklődésre számot tartó témát nyilvánvalóan az értékeli fel, hogy a járványhelyzet miatt nagyon sokan tartózkodnak otthon gyerekeikkel, ezért lakásuk...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát, ha a kívülről a kapura ragasztanak cédulát, akkor nem kevesen majd észrevesszük, ha sötét lesz, és elnémul a hűtő stb. :-))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.