Szigorú járványügyi intézkedéseket sürgetett vasárnapi online sajtótájékoztatóján a Jobbik frakcióvezető-helyettese annak érdekében, hogy ne alakuljon ki az olaszországihoz hasonló koronavírus-helyzet.

A Jobbik szerint "Orbán Viktor a magyar polgárok életével játszik"

Fotó: Dr. Brenner Koloman / Facebook

Brenner Koloman sürgette a legveszélyeztetettebb rétegek teljes körű tesztelését, valamint pozitív példaként említette azt a német gyakorlatot, hogy több száz neves kutató munkája alapján naponta adnak pontos képet a közvéleménynek a koronavírus-helyzetről.

Minden jó nemzetközi példa azt mutatja, hogy a lakosság tájékoztatása kiemelkedő fontosságú – mondta, kiemelve a szakmai és tudományos hitelesség szerepét.

Mindenkit otthonmaradásra szólított fel az ellenzéki politikus, aki szerint "a Fidesz és Orbán Viktor a magyar polgárok életével játszik", amikor nem vezeti be a Jobbik által régóta szorgalmazott kijárási tilalmat és házi karantént.

A Jobbik rendkívül aggasztónak tartja, hogy a Fidesz ezt a súlyos egészségügyi válsághelyzetet is saját hatalma kiterjesztésére akarja felhasználni – fogalmazott Brenner Koloman, majd Jakab Péter Jobbik-elnököt idézve kijelentette, "a járványt kell jelenleg felszámolni és nem a demokráciát".

MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ezek is elmehetnek a picsába! Ahelyett baromságokat pofáznak, ingyen maszkot osztogassanak, ha már annyira odavannak a népért(titokban leszarják)...

Jobbik! Maszkot osztogatni, ha már az emeszpé a szaros kis vagyonkájából nem teszi. Vagy nem kellenek a szavazatok? Mert két év múlva is emlékezik a nép, amikor ikszelni kell.

Maszkot osztogass, nem krumplit! (inkább mindkettőt, mert akrumpli is kurvadrága)
colibri
Kíváncsi vagyok, ez a vélemény türöződni fog-e a parlamenti szavazásukon??!
Sámannus
Te sem vagy pontos. Mert amit már most elmulasztottak már ez hivatali kötelesség elmulasztása.
Nagyon nagyképűen fogalmazott az egyik vitában, így : nyolc és fél milliárdot TETTEM, a vírus elleni védekezésbe. Van benne elég pénz, és a helyzethez mérten elégséges. Senkit nem kérdez, de a maffiája úgy tüntet el minden fillért, hogy az sehol nem koppan, amire fordítani kéne.Ezeknek az eszközöknek nincs megbízható forgalmazója. Bölcs vezetés a hatékonyság javítása miatt a külügyet is felruházta gazdasági feladatokkal. Ezzel lehetőséggel csak a maffia tud jobban élni, az ország nem ezek szerint.
Lepényleső
Eddig ez hogy nem szúrt szemet,ehhez a felismeréshez kellett várni tíz évet?
csipetke
Na és?10 éve ezt csinálja a puhos.Játszik a magyarok életével.Van,akinek ez újság?Eddig is sokezer ember halt meg orbán miatt,mert ha nem a gyerekkori álmaira költi a pénzünket,(stadion a kert végibe,kisvasút),hanem rendbe teszi az egészségügyet,most nem lenne ennyire sz@r a helyzet.Nem engedném ennek a genyó fidesz-bandának,hogy magánklinikát vegyenek igénybe,hanem kizárólag az államit.Szívjanak ők is.A járvány kezdetét elbagatellizálták,az egészségügyieknek nuku felszerelés,most kapkodnak fűhöz fához.Dél-Koreában a mobil-laborokba bárki bemehet,mintát vesznek,és másfél órán belül sms-ben értesítik a delikvenst,hogy pozitív,vagy negatív.Mi nagyon-nagyon messze vagyunk még ettől.Ott a sok rohadt kihasználatlan stadion,egy rakás mobil-labort fel lehetne ott állítani.Adott az EU pénzt,erre kéne fordítani
Borsodi
@csipetke: Ha mindenki így látná mint te nem itt tartanánk.Talán még annyit nem biztos,hogy számít egy ember élete főleg ha nyugdíjas és nem dolgozik, esetleg beteg.Eddig is csak szavazás előtt volt rájuk szükség,akkor köszönték meg a kitartó munkájukat,[ Erzsébet utalvány,krumpli 5000ft nekik köszönhetik,hogy nem tudják mi a munka.
SystemError
Örülök, hogy ezt kimondták! Az egyik örökös csapda Viktor részéről, hogy mindig akkor "cselekszik" amikor a jól neveltetés miatt nem nézhetik, hogy mit csinál.Igazi gerinctelen számító sunyi féreg. Nem szabad túltolni, de ki kell mondani ezeket a dolgokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.