Nem szerencsés, ha az a látszat alakul ki, hogy a kormány azokat a koronavírus-haláleseteket erősíti meg hivatalosan, amelyek valamilyen, a kormányzattól független forrásból előzőleg a nyilvánosság tudomására juthattak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Két kapcsolódó hír:
Az észak-koreai vezetés hitelét aláásná, ha kiderülne, mégiscsak van koronavírusos az országban
illetve
Kim Lane Scheppele Orbán törvényéről: Diktatúra!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tous les trois

bár a többi sem piskóta, de az elmúlt pár óra legrelevánsabb (ha van egyáltalán ilyen) híreit jól példázza

Kiterjedt, összecseng és jellemző: három cikk a nepszava.hu-ról:
„Életbevágó kérdések, amelyekre még mindig nincs válasz” – címmel számol be azokról az esetekről, mikor nem csupán gyanús, hogy az Operatív Törzs és a többi NER-társ erősen sumákol. A legjellemzőbb válaszuk – túl a klasszikus: a területi eloszlás ismertetése személyiségi jogokat sért!!! dumán =)) - a felvetett kérdésekről „csak ezekről van tudomásunk”!!!
„Az észak-koreai vezetés hitelét aláásná, ha kiderülne, mégiscsak van koronavírusos az országban” – címmel számol be az M1 szakértője véleményéről, ami jól párhuzamba állítható Orbánék sumákolásával is.
„Kim Lane Scheppele Orbán törvényéről: Diktatúra!” – címmel számol be arról, hogy „Az amerikai alkotmányjogász szerint a kormányfő most mindent megkap, amiről eddig csak álmodott, de ő is tudja, hogy az ország nincs felkészülve arra, ami következik.”!
Nos a címhez: igen az, a megállapításhoz: hogy mit tud vagy mit nem azt tekintettel az elmeállapotára nem lehet tudni, de az amit művel az primitív bunkók azok szokása, hogy katasztrófák esetén fosztogatnak. Ráadásul ő közben arról pofázik, hogy ő segít! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.