A veszélyhelyzetet 94 százalék meghosszabbítani. Azt nem mérték, hogy a határozatlan idejű rendeleti kormányzáshoz mit szólunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Aki Én: Aki elvesztette a munkáját, aki pénz nélkül néz a bizonytalanságba, aki védőruha nélkül látja el a betegeket mert nincs, nem hiszem, hogy túl boldogságos! A vészhelyzet meghosszabbítása logikus, de nem az idők végezetéig, és nem a parlament nélkül! Minden képviselőnek van laptopja, és használni is tudja, ergo videokonferencia!
Talán ha nem a jól bejáratott pár száz embert kérdeznék, más lenne az eredmény! Ja, Nézőpont kérdése!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
NÉZŐPONT náci futymasz párt szócsöve!!!Hamis kutatási eredményeket terjeszt!!!A fele se igaz annak amit mondanak+!+!!!
Gauntlet
Mert nem akarták mérni mit szólnak a korlátlan teljhatalomhoz!
kereső
A nézőpont rémhireket terjeszt-és félretájékoztat. Börtön!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy adalék a hazai politikai „How It's Made” -hez

Az aposztrofálása erősen sántít, de ettől az állítás még nagy részben igaz

A fizetős hvg „Orbán Viktor hálát adhat uralkodásáért Tölgyessy Péternek és Németh Miklósnak is” címmel adott közre egy írást. Nos az állítás persze igaz, főleg ha az „is”-t is észre vesszük. Azonban a kettő nagyon más mértékben még akkor is ha elfogadnánk a dolog aposztrofálását. Már csak azért is mert Tölgyessy szadeszos vezetőként és nagyfőnökként is eminens bűnökkel rendelkezik ebben a vonatkozásban és akkor még nem is beszéltünk a későbbi odapártolásról. Németh igazi bűne a lénye; azt a képzetet keltette, hogy ezek a paraszt-suttyókból lett káderok idővel tudhatnak késsel villával enni, pedig csak épp ő volt ez egyik kivétel a szabály alól.
Ami pedig a választási rendszer dolgot illeti a dolog ennék sokkal egyszerűbb és bonyolultabb. Tényszerűen a nem a rendszer – ez az azóta tett módosításokra már persze nem igaz – okolható 10-es budi-forradalomért.
Ráadásul taxatíve 89-es őszi estét okolni a választási rendszer miatt, s főleg egy embert tudatlan és tájékozatlan marhaság.
Béla333
Hazudnak, mint ahogy mindig is teszik!!
Aki Én
Én azt sem hiszem el, hogy mérnek. Az a véleményem, hogy csak befolyásolni szeretnének.
Nessy
@Aki Én: Aki elvesztette a munkáját, aki pénz nélkül néz a bizonytalanságba, aki védőruha nélkül látja el a betegeket mert nincs, nem hiszem, hogy túl boldogságos! A vészhelyzet meghosszabbítása logikus, de nem az idők végezetéig, és nem a parlament nélkül! Minden képviselőnek van laptopja, és használni is tudja, ergo videokonferencia!
Talán ha nem a jól bejáratott pár száz embert kérdeznék, más lenne az eredmény! Ja, Nézőpont kérdése!
Macskaszem
Az anyátok pichája elégedett, rohadék hazug, álhírgyártó szarháziak.
tudode
Annál nem alább, hogy még az ÉLET, HALÁL kérdésből is sápot húz az, aki elvesztette a tisztességét a székházmutyinál, akkor, amikor Antall József nem akart ügyet csinál, mert rafináltan összeszűrte őfélesége a levet az MDF-el!
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=19s
.
Ideje lenne feltenni a bazi nagy kérdést: MI LETT A FIDESSZEL, az lett, hogy a rablógarázdálkodást folytat évtizedek óta!
.
Bajban ismerszik meg király és koldus!
Aki Én
@Nessy: Most hallgattam egy nagyon érdekes riportot, ami az orbáni felhatalmazásról szól, hogy mi t is jelent igazából. Életveszélyes :(
Ha megtalálom hozom.
Nessy
@Aki Én: Azt hiszem a bigott híveken, és a kegyenceken kívül minden értelmes ember tudja! Várom a riportot, ha meg lesz! Tudod most gondolkozás nélkül fogadják el, és amikor még nem tudni milyen eredménnyel véget ér a járvány, akkor derül ki, hogy a gazdaságnak annyi! Akkor aztán lehet szánni, bánni, az értelmetlen rendeletek tömkelegét, ami jön, amir áldásukat adták. tényleges probléma megoldás helyett!
simmering73
"Amire biztosan nincs szükség egy járvány megfékezésére, az a jogállam felszámolása (a jogállami díszleteinek lebontása), és konkrétan egy diktatúra bevezetése. Amikor egy kormányzó hatalom a törvények és mindenféle ellenőrzés fölé helyezi magát, megszünteti az alkotmányos korlátokat, és polgárainak jogait önkényesen korlátozhatja, azt diktatúrának nevezik. Ahol kimondják, hogy a hatalomnak semmiféle törvényt nem kell betartania, az a hatalom önkényes és zsarnoki. Semmiféle járvány nem indokolja az alkotmányos keretek megszüntetését, amelyek jószerivel eddig is csak formálisak voltak."
nepszava.us/nem-katonakat-kell-bevetni-virus-ellen-hanem-megfelelo-egeszsegugyet/
Nessy
@simmering73: Tudod, ez Orbánnak lényegesebb, mint értelmes rendeletek megalkotása! Csak nem képzeled, hogy nálunk segítenek a járvány miatt munka nélkül maradókon??? Orbán már a héten megmondta, hogy a munkanélküli juttatás időtartamát nem emelik, mert az "segély"! Feltételezem, képviselőink, és a hívek megkapják munka nélkül is a fizetésüket, meg a juttatásaikat!!
Borsodi
Talán az egyszerű munkából élő embereket kéne megkérdezni,vagy akik mély szegénységben élnek.persze,hogy elégedettek vagyunk hiszen mi évek óta készülünk erre,nem ért meglepetés építettünk annyi stadiont,hogy nincs annyi városunk.Most ennek nagy hasznát vesszük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.