A rendőrök még aznap letartóztatták a szülőt.

Undorító: megmérgezte saját gyermekeit egy édesanya Kecskeméten

Bevitte a kórházba két éves kislányát egy édesanya, majd pszichoaktív anyagot adott be neki, hogy ott tartsák.

Az ügyészség vádirata szerint március 20-án, pénteken kereste fel az anya és kisgyermeke a megyei kórházat, hogy betegfelvételre jelentkezzenek. Az intézményben 18 óra tájban pszichoaktív, nyugtató hatású gyógyszert adott kétéves lányának, hogy romló egészségügyi állapota miatt benn tartsák.

Azonban nem úgy sült el a nő terve, ahogyan azt szerette volna, mivel a gyermek eszméletét vesztette és életveszélyes állapotba került mérgezés miatt.

A későbbiek során a nő beismerte tettét, így a rendőrök még aznap őrizetbe vették, kihallgatása után kezdeményezték letartóztatását.

Mivel feltételezhető, hogy a nő szabadlábra helyezése után, a továbbiakban is megkárosíthatná gyermekeit, vagy befolyásolná, megfélemlítené a tanúkat, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség jóváhagyta a letartoztatását.

A gyermek állapotával kapcsolatban egyelőre nem közöltek több információt.

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már megint az ""édesanya"" kifejezés. Sokadszorra írom le, hogy nem kellene ezt a szót ilyenekre elhasználni.
""Pál György
dikk mán.. hát nem ű élvezett érte, utána meg szenvedett? Oszt kinek kell asztat tudni, hogy a bátyjának az első gyereke? Fejér ember mindenbe beleszól... aggyatok segíjt, oszt anny""
Nem biztos, hogy ez az ""édesanya"" cigány-e vagy sem. Ebből a cikkből ez nem derül ki. De, és az tény, hogy a cigány általában (mint a normális szülők) ugyanúgy szereti a gyerekét. Hasonló bűncselekményekről szóló tudósítás a kaukázusi faj képviselőiről is szólhat. Vajon miből jöhetett le neki az, hogy ez cigány volt? Ennek is annyi a pontos tartalma, mint a ""migráncsozásnak"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.