Se védőfelszerelésből, se FFP2 és FFP3 arcmaszkból nincs elegendő a mentősöknek, ezért a Facebookon keresztül fordultak az emberekhez.

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége tárgyi és pénzügyi adományt is elfogad, ez utóbbiból védőfelszerelést terveznek vásárolni, melyeket a szakszervezet terít majd szét az országban.

Ha ezekből készlethiány miatt nem sikerül eleget vásárolnunk, akkor egyéb, a mentéshez szükséges eszközöket szerzünk be

– üzenik.

Elérhetőségek:

https://momsz.hu/momsz/tisztsegviseloink/

Bankszámlaszám:

10700505-69142967-51100005 (a közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: „COVID-19”)

IBAN:

HU721070050556914296751100005

Maszkokat lehet küldeni az alábbi címre: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége, 1044 Budapest, IV. ker. Fiumei út 18/A fszt. 2.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mire a fél ország elkapta már lesznek maszkok...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@simmering73: Ez a 8 nap lett volna az utolsó esélyük egy másik valóságot "kialakítani" gondolatrendőrséggel. Gyerekek innentől viszont tényleg drukkoljunk nekik, hogy fejben ezzel foglalkoznak és ne a kis királyságok kimentésével... Azért egy-két helyi "ember" fejében már biztosan megszületett a felismerés...Itt most jó sokáig nem lesz zsíros szalonna, mert a gazdaságot is lábra kell tenni és ilyenkor senki nem nézi el a térkövezést meg foci TAO-t. Legyünk őszinték az előző eggyel jobb egészségügybe is belebukott volna bárki áll mellette. Szerintem az, hogy most azt fogja nézni az ország amit:( és amilyen körülmények között:( az az elmúlt 10 év és a stadionok árnyékában a saját szegénységi bizonyítványuk! Nyilán nem 100%-ban ők felelnek mindenért, de láttuk pénz volt és lehetőség is...Azt is látjuk, hogy az "ismerősöknél" is ami maradt önmagában elég lenne sok sok EÜ fejlesztésre , de ha csak fele annyi felújított vagy új kórházra... Szóval Sorost nem láttuk és nagyon sokba vóóót. Menekültet láttunk, de aztán amikor nem akkor is sokba vóóót. Most amikor itt van a házban az ellenség, akkor röhejes 8 milliárdok-at mond. Mellette fű alatt szorzókkal többet hagynak jóvá majd a válság utáni valamire pályázatokra...:)

2022!!!
volvós
Lehet, hogy méhszaros lölőke bespeizolta a " büntársak " részére !!!
Yoda69
Tobbenet.
orbanektol tapsot kaptak maszk helyett.
Hol vannak azok a maszkokat amiket kinabol küldtek?
Hol van az a 6 milliárd euro amit Brüsszel küldött?
Orbán lop csal hazudik 24/7-ben
csipetke
Szégyen gyalázat a kormányra nézve,hogy a mentőszolgálatnak védőfelszerelést kelljen kunyerálnia az emberektől.A járvány nem most tört ki,orbán hol a büdös francban volt eddig?Ahelyett,hogy folyton nyilatkozik valahol, (ami teljesen felesleges,mert már azt se hisszük el amit kérdez) intéznie kellett volna a védőfelszereléseket.A médiában egyfolytában azt tolta,hogy van elég.De mindenki tudja,hogy ez ordasnagy hazugság.Ha meg ez az impotens kormány nem képes uralni ezt a helyzetet,el lehet húzni,mondjanak le.
Málna
@csipetke: Ez nem az Országos Mentőszolgálat, csak egy szakszervezet. Már az is fura, hogy egyáltalán pénzt tarhál. Vajon honnan vennének védőfelszerelést, ha hiánycikk? Még kormányzati szinten is küzdeni kell érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.